0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar ilk gebelikten kaynaklı basurum oldu şuan 2. Gebeligim çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bardaktan boşalır gibi kan geliyor az buz bişey değil kusura bakmayın gece gece endişelendirdi bu beni bayadir geliyordu ama bu kadar değil . İster istemez korkuyorum da tuvalete çıkınca o kadar kan gelince endişeleniyorum acaba genital bolgemdenmi geliyor diye aynı sorunu yasiyanlar varmı? Bilgi verirmisiniz bana?

3 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Fazla kanama olur durduramazsınız hemen acile gidin   ihmale gelmez basür
(3,102 puan) tarafından
Ben hiç basur için muayeneye de gitmedim ama bu kadar degildi kabızlık yasadigimda gelmesini geçtim normalindede bu kadar fazla geliyor dediğin gibi durduramiyorumda kaç dakika bekliyorum geçsin diye ama regl olmuş gibi geliyor pıhtılıda geliyor anliyamadim
(1,805 puan) tarafından
Parlak kırmızı  olur pihtili gelmemesi lazım  doktora git muhakkak ıhmal etmw
(3,102 puan) tarafından
Evet parlak kırmızı pıhtı dediğimde arada koyu kan geliyor
(1,121 puan) tarafından
Durduramıyorum derken şarıl şarıl mı yoksa leke leke mi?
(3,102 puan) tarafından
Şarıl şarıl önceden leke tarzında gelirdi gebelikten beri bardaktan boşalır gibi geliyor
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Beklemeyin gidin doktora o kadar çok gelmesi normal değil. Ama sakin olun önce
(3,102 puan) tarafından
Sakinim sadece birden gelince korkutuyor beni acaba genital bölgede mi diye inşallah yarın randevu bulabilirsem gidicem genel cerahhiye mi gitmem gerekiyorki
(245 puan) tarafından
Özel kadın doğum doktoru varsa ona git o yönlendirir seni kanın arkadan geldiğine eminmisin
(3,102 puan) tarafından
Evet arkadan geliyor cunki şüphe duymuştum söyledim kadın doğum doktoruna hem karından hem alttan baktı bir sorun yok dedi ama ben genede birden gelince korkuyorum gene gebelik kaynaklimi diye
tarafından
Kadın doğuma gidersen yönlendirir pandemiden dolayı yönlendirdiği doktor bakmaz randevu verir genel cerrahiye randevu almalısın
0 oy
tarafından
Peki dışkı yaparken ağrın olmuyor mu 
tarafından
Kız sen kan pıhtılı demişsin basur kanı pıhtılı olmaz ki :( ayrıca hastaneye git krem yazarlar rahatlarsın
(3,102 puan) tarafından
Ya pıhtılı dediğim nasıl anlatsam böyle simsiyah pıhtı değil koyu bir kan geliyor agrimda oluyor karnima kramp giriyor tuvalete cikinca
tarafından
Ayyy ben de öyleyim kesinlikle bir sağlıj ocağına gidin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 175 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 529 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 581 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hayatsarti2 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis87 (174 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,840 soru

23,767,475 cevap

315,781 kullanıcı

...