0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından

21 aylık kızım var ve yeni hamileyim ve kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
1) kardeşi olacağını ne zaman nasıl anlatmalıyım
2) önce odasinimi ayirmaliyim yoksa tuvalet egitimimi öncelikli olmalı

Yolun başındayken bu süreçleri kızımı yormadan üzmeden nasıl atlatabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bende seninle aynıyım durumdayım. Kac aya odasını ayırmak istiyorum ama hala hiçbirşey ogretmisligim yok.tuvalet eğitimi vermedim daha ve hala emiyor. Bakalım nasıl yapicam 
(248 puan) tarafından
Allahtan meme ve emziği son 2 Aydir bırakma surecindeydi önce emzik geçen haftada meme tamamen birakti sansa bu haftada hamile olduğumu ogrendim
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Ben önce odasını ayrıldım sonra wc eğitimi verdim. 
(248 puan) tarafından
Ne kadar zamanda alıştı ikisinide birde yanyana odalar olacak acaba bebek olunca uyanirmi onu dusunuyorum siz nasıl yaotiniz
(12,521 puan) tarafından
1 haftada tamamen alıstı canım ikisine de. 1 ay sonra da wc eğitimi vermistm.
Bizim de yan yana odalar sese hassaslığına bağlı benimki arada uyanıyordu. Anne kardeşim yüzünden uyuyamıyorum diye :D kendi kendine tekrar yatağına gidip uyuyordu. Zamanla her seye alısıyolar:) smdi 3.geliyo emdiseliyim:)
(94 puan) tarafından
Tuvalet eğitimini nasıl verdiniz ne kadar sürede alıştı
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Hamileliğin başında isen WC henüz diyemiyo inyakkeri veremiyor ise odasını ayırın WC elbet 3 kadar ogretirsiniz belki diyemez ama WC diyebiliyor ise yazın 2 si de yapabilirsiniz bak büyüdün odanı ayırdım tuvalet yap vs diye 
(248 puan) tarafından
Wc diyemiyor ama ben ona mavi lazimlkm aldim heveslendi diye oturmak isteyince mavi diyor
Ve yeni hamileyim insallah dogu m aralık olacak tuvalet eğitimi ters tepermi dogu m sonrasına bıraksam bilemedim
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Bence öncelikle odayı ayır. Sonra tuvalet eğitimine basla. Kardeşi olacağını da azcik karnın belli olsun hem somut bişey olmuş olur dokundurursun elini 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ikisini sevdirerek yaptirabilirsin. Sadece senin kararli olman gerekiyor. 

Oncelikle tuvalet icin lutfen lazimlik kullanma bn o hatayi yaptım ve oglum lazimlik olmadan tuvaletini yapmiyordu misafirlige gittimiz zaman bile yapmiyrdu zorda olsa onu birakti ve klozet kullaniyor. Cok şükür . 

Sen kızını normal tuvalete sende yaninda yapip bir sefer gostermis olursun  boyle yapabilirsin. Oda konusundada pijama giydirip burasi artik senin odan korkucak birsey yok korktugjn zaman yan odada olucagim ve ihtiyacin olunca hep yaninda olacagim diye anlatip kizinin yataginda beraber uzanip boyle bbir sohbet yapabilirsin ve kitap okuyarak sakinlesir. Uykuya dalana kadar yaninda olursun ilk etapta sonra artik alisir insallah.Bbek dogduktan sonraya birakirsan zorlanirsin  ve kizin kardesini kiskanabilir.  O dogmadan halletki ilginin felan onda oldugunu bilsin. Allah yardimcjn olsun canim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 291 göst.