0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (990 puan) tarafından
Kızlar 39+4 um dün nstde çok az sancim çıktı Kasılmam zaten az...

Doktor dedi 40ta gek neyse vajina kemigim sağa sola atamıyorum cok aciyor eski doğumdan kalan açıklık var  Çocuk aşağı çok inmemişti  5 gün önce.. 

Kasık ve altımda cok agrım var  adet ağrısı gibi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim Allah sabir versin ama daha dogar bakalim ben 41+3 te dogurdum :)) vakti gelince o da gelir insalah 
(990 puan) tarafından
Inşallah kuzum valla  çokta agrım var çok sor ya ilk çocuğum da kanamam Geldi gittim sabaha doğurdum
tarafından
Aslinda ilki gec olur derler ama.Allah yardimcin olsun evet son ay banyoya bile yanliz girememistim ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla bi kurtulsaydın canım rabbim kolay geçitten geçirsin inşallah ben de su günlere geleydim bi çok ağırlastim kendimi idare edemiyom artık ")
tarafından
Ay şişer şişer bilirim bende ikinci i de nisam gelerek bekledim ya doğumu iki hafta durdu benimkide ama o iki hafta bana geldi iki omur ") ay bi çocuk doğup meydana geliyorda ah işte nasıl bide onu anaya sor
(990 puan) tarafından
Benimde nisan gele gele bitmedi  Allahim  yavrularımızı  bize bagislasin :-*
tarafından
Amin inşallah canım benim Rabbim bir avazda kucağına alıp o  mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Inşallah seninle bir bizde 9 doğurduk valla bekle bekle "D
(990 puan) tarafından
Amin canimmm  şimdi sen kaç haftalık oldun :-D benden önce doğurursam sasirmam  ha
tarafından
Hahah yok canım inşallah öyle bir şey yapmam ") hahahaha biz daha 33+1 iz
0 oy
tarafından
Hahaha acelesi yok yaramazin cnm.Biraz daha kaldıktan sonra gelir sağ salim inşallah
(990 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
tarafından
Hurma ye cnm günde 10 taneye yakın ye 
(990 puan) tarafından
ölmeyin sonra şekerim yok ama yiende fazla degilmi  -D
tarafından
Yok kız ne fazlası yiyebildğin kadar ye hepsini peş peşe yemezsin cnm akşama kdr iki üç tane yersn 10a tamamlrsn
0 oy
(8,174 puan) tarafından
İkincisine kolay olur derler öyle olmuyor demek ki. Önceki kaçıncı haftada doğdu canım?
(990 puan) tarafından
39+0 kuzum
(8,174 puan) tarafından
Genelde aynı vakit olur derler ya. Hepsi yalan bilgi o zaman ha. Canım bebişi sağlıcakla al kucağına
tarafından
Gene senin vaktin az kalmış canım ben  33 teyim doğum sancılarım var ilaçla durduruyorlar ilacın etkisi geçince gene ağrı bakalım ne zaman olacak bu ağrılarla 39 u filan görürsem yandım
(8,174 puan) tarafından
Sevde Allah yardımcın olsun canım
(990 puan) tarafından
Ilacın etkisi geçince buseferde doğuramazsın  Allahım nasıl bisey ankamjyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 285 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde toprakerdininannesi (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 534 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 452 göst.

Kategoriler

1,456,389 soru

23,896,619 cevap

322,077 kullanıcı