0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (574 puan) tarafından
Benim 2 yaşındaki kızım bu sütleri asssiri seviyo nerdeyse hergun içiyor zararı olurmuki ya normal sütte iciyo bu meyvelilerdende iciyo niyeyseeyveli olanları çok seviyo ya

18 Cevaplar

+2 oy
(7,887 puan) tarafından
Paketli ürünlerin hepsi zarar maalesef keşke hiç kullanmasak..   Kaldı ki sağlıklı olan şeylerde bile aşırıya kaçınca zararı oluyor. Sütun çocuk gelimisinde çok bir faydası yok aksina midede fos yer kaplarms dedi doktorum  ..
(2,460 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Bizim yeğenler normal süt tüketmelerine rağmen çok fazla tükettikleri için kansızlık yapmış demişti doktor. Yani sağlıklı dediğimuz şeylerin bile fazlası zarar.
(7,887 puan) tarafından
Canım şimdiden her istediğini alirsaniz marketten ilerde büyuk sorun yaşatır haberin olsun
(7,887 puan) tarafından
Evet canım kansızlık yapıyor erkek çocuklarda da üreme sistemini olumsuz etkiliyor
(94 puan) tarafından
Benim.kizimda da kansızlık vardı doktor mutlaka her gün süt içsin dedi
(574 puan) tarafından
Babası yüzünden böyle oldu çocuk zaten aman ağlamasın ver aman ağlatma çocuğu yap ağlatma al heo boyle diye diye şimdi her istediğini ağlayarak çok güzel yaptiriyo :(
-Reklam-
0 oy
(13,154 puan) tarafından
Bence kendin yap daha saglikli inanki. Ne kadarda olsa paketli urun. Surekli vermek ne kadar iyi. Sütle muzu koy blenderdan cek al sana muzlu süt
(574 puan) tarafından
İcmiyo öyle ya denedim ille bu hazirlardan olcak
0 oy
(549 puan) tarafından
Bişey olmaz kız benim oğlan hergun iciyo nerdeyse şimdiye kadar bişey görmedim şükür
(574 puan) tarafından
O zaman tamam :)
(549 puan) tarafından
Benimki de yaptımi içmez bunları seviyor alıyorum yatana kadar 3 4 tane iciyo valla :)
(2,460 puan) tarafından
Almazsanız içemez zaten
(7,887 puan) tarafından
Bir şey olmaz derken şimdi görünürde zarar vermediği olmadığı anlamına mı geliyor?
0 oy
tarafından
Canım icirmemen daha iyi olur sonuçta süt ve süt ürünleri genellikle süt tozu + nişasta + su bileşimi nden oluyor 
(574 puan) tarafından
Normal sütte mi öyle inek sütü
tarafından
Maalesef ki evet. Bunun için evde şöyle bir test yapabilirsin bir market zincirinden bim a101 şok fark etmez oradan süt alıp bir de torkunun sütünü alırsan arada ki farkı anlarsın direk canım. Ben süt ve süt ürünlerini genelde torkudan temin ediyorum.
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Kendin yapsan daha güzel olur canım bi de almazsanız içemez hergün. Normal süt bile çok tüketildiğinde kansızlık yapıyor
(2,460 puan) tarafından
Siz bilirsiniz ama yine de sağlıklı bulmuyorum
(424 puan) tarafından
Marketten dört beş tane almak yerine bir tane alın o an isteği geçsin ve zamanla bunu yok edin gerçekten zararlı çünkğ
(574 puan) tarafından
Anladım öyle yapicam artık çok seviyo diye kıyamıyorum o kadar seviniyoki aldığımda :D
(424 puan) tarafından
O sütleri çok seviyo sen çocuğunu boşver daha sağlıklı şeyleri de sever annesin sen gönlünü bi şekilde yaparsın onun gerekirse ağlasın elbet susar herşey onun sağlığı için
(2,460 puan) tarafından
Bi ara eşim de abur cubur alıyodu eve. Önüne geçemiceğimizi fark edince almayı kesti. Şimdi onlar yerine meyve sepetinden elma muz falan alıp geliyor. O zaman hem kızım hem ben mutlu oluyorum.
0 oy
(3,993 puan) tarafından
hergun alma bence , haftada 1 2 seklinde al 
(574 puan) tarafından
Evet nede olsa paketli ürün neyden yapiliyo bilmiyoruz
0 oy
(2,321 puan) tarafından
İki güne bi ver hergün de zararlı
(574 puan) tarafından
Anladimmm
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Benimki de sadece kakaolu nesquik içiyor başka içmiyor asla :ermm:

(574 puan) tarafından
Benim kız normal inek sütü iciyo hergun bunlardanda iciyo ama bu meyvelileri sürekli değil markete gidip alıyorum 4 5 tane onları bitirdikten sonra biraz ara veriyorum sonra yine alıyorum
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ben önceden kardeşime falan içiriyordum bende içerdim kuzenim aldık bir gün sütü çocuk çekiyor ama ağza bir şey tıkanmış gibi gelmiyor kestik baktık ki içinde pamuk gibi değişik bir şey vardı o gün bugündür almıyorum vermiyorumda kızıma da vermedim hiç nesquinkin çikolata çilekli tozları var ya onlarla yapalirsin canım inek sütü alıp 
(574 puan) tarafından
Aslında hergun inek sütü iciyo bı bardak bunlarında market gittiğimde çok tuttrdugu için aliyorum bı kaç tane
(3,270 puan) tarafından
Tozlardan yap canım zaten aynı tat
0 oy
(1,267 puan) tarafından
O sütlerin içinde süt yokmuş canım süt tozu varmış sadece 
0 oy
tarafından
Benim kızımda günlük birtane içiyor , çokta seviyor
0 oy
tarafından
Canim kendin yapsan daha iyi olmaz mi yada icmiyorsa o kutudan bi tane kalsin icine kat bide oyle dene belki sever
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Tatlandırıcı ve şeker var içlerinde, içmemesi daha iyi 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benim oğlumda seviyo arada veriyorum aman herşey zarar zaten doğal ne kaldıki 
(574 puan) tarafından
Evet aynen öyle sağlıklı doğal hicbisey kalmadı onun için köyde yaşamamız lazim
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Alıştırmışsın ki içiyor içmemesi daha iyi olur evdede yapabilirsin alıştırabilirsin daha sağlıklı olur 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Paketli şey verme bence cnm normal sütü bile sabah akşam vermen yeterli 
(574 puan) tarafından
İnek sütünü akşamları veriyorum yatmadan önce bı bardak içiyor diğerinde gündüz veriyorum ama normal süt değilmiş meyveliler yeni öğrendim süt tozu varmış bu kadar sık vermem artik
(25,196 puan) tarafından
Evet cnm onun yerine sütü ve çileği rondo dan geçir yada muzu meyveli süt olur zaten
0 oy
tarafından
Bence evde kendin yap canım
(574 puan) tarafından
Kendim bı kere yapmıştım icmemisti bidaha denicem belki icer
0 oy
(8,121 puan) tarafından

Kendiniz evde yapın onun yerine. İçeriğinde neler neler yazıyor:ermm:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy