0 oy
107 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın oruç vakti sormak istemezdim. Sarma yapcam kalanı turşu yapayım diyorum lahananın israf olmasın diye ama nasıl yapcam bilmiyorum internetten bakcaktim ama bazen tutmuyor guvenemedim. Nasıl yapicam lahana turşusunu birde konserve şişeye bölerek yapsam sıkıntı olurmu birde ne kadar beklemesi gerekiyor turşunun hazır olması için?

1 cevap

0 oy
(2,074 puan) tarafından
4 bardak su. 1 bardak sirke. 1 fincan iri tuz. 1 tatlı kaşığı şeker. 1 tatli kaşığı limon tuzu.

Ben hep böyle yaparim. Cok tuzlu yemiyoruz dersen azaltabilrsn. Eger yetmezse ayni tarifi tekrar yapiyorum
(3,100 puan) tarafından
1 konserveye 4 bardak su yeterli gelir degilmi iri tuzda kaya tuzu galiba
(2,074 puan) tarafından
Yeter bencede yetmezse de ayarlarsn tekrar. Kaya tuzu mu bilmiyorum ki marketlerde oluyo böyle iri iri turşuluk diye geçiyor. Ama yoksa normal tuz kullan 1 2 yemek kaşığı yeter sanırım
(3,100 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
24 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
30 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 558 göst.
23 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
20 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,583 soru

12,152,010 cevap

36,570 kullanıcı

...