0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Once dahiluye doktorumu degistrdim cunki icim rahat etmemisti ve haklida ciktim. Gastroentroloji bolumune randevu al seni takip etmeleri gerekiyo siroz hastaliginda takip onemli dedi. Diyetisyene bugun kontrolum vardi orayada gittim. 87 den 86 ya dusebilmisim 1 ayda. Hic verememissin seker varmi dedi insulin direncim yuksek evet dedim. Zaten bu durumda kilo vermen cok zor,yuruyusu sporu su icmeyi daha cok artircaksin dedi. Ara ogunleri kaldirdi sadece sabah ogle aksam beslenceksin dedi. Yine 1 ay sonunda ayni sonucla gidersem baska bolume gondericekmis. Moralim cok bozuk. Gastroentroloji bolumune randevu bulamadim ilerleyen zamanda tekrar bakicam. Orda ne yaparlar bilen varmi. Yani ultrasondan bakmak disinda endoskopi yaparlarmi ki veya parca alirlarmi ki korkuyorum. :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
gecmis olsun canım ne gibi belirtilerin var 
tarafından
peki düzelmezse sonuc ne olur Allah korusun
tarafından
Spor ve diyet dedi ilac veremem dedi. Gunluk 1 saat  yuruyus yapiyorm ama daha fazla artir dedi sadece haslanmis sebze ce sossuz corbalar sossuz salatalar yiyebilirim hersey yasak yani. Cok sıkı diyet. Ara ogunleri de kaldirdi. Gastroentroloji de ne yaparlarsa bilmiyorm buyuk ihtimalle endoskopi veya parca alinir. Ilerlemisse karaciger nakli yapiliyomus. Endoskopiden cok korkuyorum ama hastaligimi da erteler tedavi olmazsam kansere ceviriyo ve cok ciddi bi kanser turuymus. Ani Kalp krizi veya ani beyin felci gecirilebiliyomus. Akcigere ve baska organlara kanser sicrayabiliyomus. Anlican korkmadan endoskopi olup tedavi olmam lazim
tarafından
cok geçmiş olsun canım benim icim cok ferah hic merak etme ilgileneceksin eminim daha cok gencssindir
tarafından
20 yasimdayim daha kuzum. Insallah iyi olurum
tarafından
Tabiki daha cok gençsin merak etme:)
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Bende hepatit b hastalığı vardı başlangıçdı sonra yükselmeye başladı siroz hastalığından şüphelendiler biyopsi yaptılar :(  hepatit b zarar  vermiş karaciğere ilaç tedavisi gördüm 2 sene şimdi değerlerim düştü ilacı bıraktım

(3,679 puan) tarafından
Canım çok düşünme dediğim gibi çok katlanilmayacak bir ağrısı yok yatmadım bile sadece bir kaç saat gözetim altında kaldım tahlillerin yapıldı yollandim bir kaç gün evde dikkat ettim kendime sıcak tutman lazım ağır hareket yapmaman lazım 4 gün sonra sargiyi çıkartim sivilce gibi iz vardı ben de çok korktum ama o an unutuyorsun devlet Hastanesi'nde yaptım ama mükemmel ilgilendi ordakiler korktuğumu gördüler sakinleştirdiler 10 dk bile surmedi
tarafından
Ne guzel sansimdan keske iyi bi doktor yapsa kurtaj oldum berbatti doktor hala unutamiyorum cok etkilendim uyuşturmadi afedersin direk daldi yani pismanim sikayrt etmedigime bagirmaktan bitkin dustum cataldan indim yere yigildim
(3,679 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım gecmis olsun biran önce acı çekmeden atlat İnsaAllah sonuçların güzel olsun sen iyi düşün herşey çok güzel ol ben hep kendime yapamam dedigim korkyorum dediğim herşey çok şükür Rabb'im yardım Edip kolay geçti
tarafından
Allah razi olsun kuzum. Bana da oyle cesaret gelsin insallah hersey guzel olur ♡
(3,679 puan) tarafından
İnşaallah canım
0 oy
tarafından
gastroentrolojiye uzun bi sure bende gitmiştim bana endiskopi yapildi ve yapildigi zaman zaten parca da alıyorlar mideden benm öyle olmuştu 
tarafından
Devlettemi oldun ozeldemi ozel endoskopi tahliller vs derken 2 milyari geciyo yani suan durumum yok devlete gidiyorm ama devlette bayiltmiyolar cok korkuyorum
tarafından
devlette oldum canm bayiltmislardi beni bide  tıp fakültesiydi benim
tarafından
Devlette bayiltmiyolar diyolar ya keske beni de bayiltip yapsalar korkuyorum
tarafından
yo beni bayilttilar hastaneden hastaneye değişir hatta bi arkadasim da devlette endoskopi oldu onu da bayilttilar
tarafından
Insallah benide bayiltilar ya yoksa cesaretm yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 170 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,174 puan) tarafından soruldu

412,563 soru

12,421,194 cevap

45,236 kullanıcı

Kategoriler

...