0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar 35+4 günlük hamileyim konturole gittiğimde 2800 dedi doktor şok oldum oğlum 39 da 3 kilo doğmuştu bu bebeğim şimdiden 3 kiloya yaklaşmış normal doğum olduğu için çok kilo alsin istemiyordum şimdide 3800 4 arası doğar diyor doktor normal doğum yapamam catim okadarina müsade etmez çünkü 3 kiloda bile üstten ebeler bastırdı öyle çıktı çocuk çok kafam karışık ya nasıl doğum yaptırırlar bana 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık olsun sezeryan olursun ne olacak 
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Her geçen gün neler duyuyorum buralarda cidden yaa. Sezeryan ol bebeğin sağlıklı olsun. 4 kilo doğan bebek 2-3 aylık bebek gibi çabuk toplanıyor mis gibi. 
(285 puan) tarafından
Bana bakacak kimse yok hastanede bile yanımda kalcak kimse yok ;(
(91 puan) tarafından
Bilmediğim için sormak istedim cnm sezeryan ol bebepin sağlıklı olsun demişsin ya normalde sıkıntılımı olur benim bebekte iuan 3350 gram 35+4 haftalığız banada sezeryan dedi ama ben normal istiyorum ilk olduğu için birde genelde herkez kiloda yanılma payı olduğunu söylüyorlar napıcam bilmiyorum sezerryan oluncada cabuk ayaklanamıyormuşsun kafam birmilyon
(13,316 puan) tarafından
Yok canım yürek ister 4.-4.5 kilo bebeği doğurmak anne ve bebek için de zararlı. Hayati riskli bir durum. Nitekim arkadaş 4300 kızını normal sancı geldiği halde doğurmadı. Sezeryan bu durumda daha sağlıklı. Bu haftalarda kilo sapması olur ama hep yukarı doğru. Bana da 3.5 kilo civarında doğar dediler 3770 doğdu 38+4 te 35 haftalıksın garanti 750-1000 gr daha alır bebeğin maşallah.
Hastaneye bakıcı çağır kuzum bir gece öyle kötü bir gece geçirdim ki anlatamam ağrımı sabah oldu eve geldim yemek yapacak kadar iyiydim oturup kalkması yatıp doğrulması biraz 15 gün zorluyor sadece
(91 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık ilerleyen zamanlarda bakalım ne göstercek zaman
(13,316 puan) tarafından
Allah bir avazda kurtarsın canım ikinizi de
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Canım bazen yanlış da ölçüm olabiliyor. 2 gün önce doğum yaptı komşum onu da öyle korkutmuşlardı yapamazsın diye, çocuk bi doğdu 3buçuk bile değil kilosu. 
0 oy
(91 puan) tarafından
Bebde 35+4 cnm aynı haftalarımız banada kilolu dediği için sezeryan diyor ama bende normal istiyorum cokmu zor doğuyor kilolu  bebek catı muanesi nasıl yapılıyor rahat dopum olması icin kaç olması lazım ki acaba bilgin varmı bu arada benim bebekde 3350 grammış :) seninki gene iyi ben napıyım 4 geçer heralde :D
0 oy
(630 puan) tarafından
Niye kafanıza takıyorsunuz sezaryen olsa ne olcak o da bir doğum şekli .üstelik önemli olan bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanız.
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Valla ayni konu bendede vardı 35 falan çocuk 3 kiloydu doguma gittim bi bamtilar 4 bucuk olmuş malesef sezeryan oldum sorun değil nasil gelirse gelsin yeterki gsinde sag saglim<3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde RedWomen (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
22 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu

403,850 soru

12,098,717 cevap

36,408 kullanıcı

...