0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Suyum geldi zannettim bugün kendi istediğim devlete getirsinler diye özel ambulansla geldim tam 450 tl para ödedim temiz bir devlette yapayım diye covitimde pozitif zaten ne sancı ne su ne açılma hiç birşey yok devletteki doktor 41 e kadar bekle diyor ama ben yatmak istiyorum günüm geldi çünkü normalde doğum tarihi 17-18 nisan evde bakacak kimsem yok kusma var kasıklarımda ağrı belimde ağrı var öksürüğüm var 41 dedi ama belki daha önce gelecek nasıl yetişicem bebeğimi evde riske atmak istemiyorum siz olsanız yatarmıydınız en azından burada kontrol altında olurum ilaçta içemiyorum evde toparlayamıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun evde bakacak kimse yokmi peki 
tarafından
Tek eşim var oda pozitif zaten yatış yok demişler henüz doktor gelmedi bakalım
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Canım eğer hiç kimin kimsen yok ise yat ama evde daha rahat edersin ilk bebek mi senin eğer ilk diye endişeliysen korkma sancı gelir nişan gelir suyun az az gelir ama korkma normal zaten doğum belli orası endişe etme sakin kal çok kolay olur ambulansı ararsın evdeyken gelir alırlar seni hemen 
tarafından
2. Bebek ama su zannettim çünkü ilk bebeğimde nişan gelmişti covitten dolayıda korktum bebeğime birşey oldu zannettim şimdi sorduk yatış gözükmüyor demişler napayım eve giderim mecbur
(1,615 puan) tarafından
Dur canım evde idrar kaçırmışsın yine birşey olursa yine ararsın ambulansı
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Kuzum evde kimsen yok madem hastanede kalsaydın 
tarafından
Tek eşim var oda pozitif

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 322 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 455 göst.
2 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra Ceyda (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,104 puan) tarafından soruldu

413,445 soru

12,447,179 cevap

46,185 kullanıcı

Kategoriler

...