0 oy
400 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sultan hastanesinde doğum yapmak istiyorum . 37 haftaligim . Hangi doktoru önerirsiniz?

6 Cevaplar

0 oy
(4,757 puan) tarafından
Vala canım Diyarbakırlıyım ama ilçede oturuyorumm ama biizm geln orda yaptı özgür hoca mı ne o çok iyiymiş öyle biri var mı şuan bilmiyorum 
tarafından
Sağol canm ya çok teşekkür ederim
(4,757 puan) tarafından
Sende sağol Fuat Hoca da çok iyi ilgili bir doktor Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı sağlıklı doğumların olsun inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın tatlım
tarafından
Çok sağol canm benim allah razı olsun ❤
(4,757 puan) tarafından
Sende sağol balım Allah cümlemizden razı olsun tatlım
tarafından
Amin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha bende orada yaşıyorum doktor araştırıyorum şuan 
tarafından
Oh maşAllah :DD borçlarımız var devlet hastanesi varken ne şey edim
(4,695 puan) tarafından
Valla kuzum bütçeye göre hareket ediliyor :) haklısın devlette de Neslihan arslan var bir tık devlette olan suratına bakmayan doktorlardan iyi yani
tarafından
:D özel hastane de şehit yakınlarına ücretsiz sanki beleşe getiririm
(4,695 puan) tarafından
Git konuş canım :))) benden tavsiye sadece gittiğim doktor iyi söylüyum dedim
tarafından
:DD sevindim bi an gı gidicem inşAllah
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Sultanda 3 sene önce yengem sezeryan ile doğum yaptı lakin doktor adı bilmiyorum. İyi bir hastane ama çok yoğun ve kalabalık oluyor. Sultan şart deqil diyorsanz özel baglar var bn doğum yaptım orda yine sezeryan ile gayet temiz rahat ve ilgiliydiler. Doktorum Selami Erdem
tarafından
Ben normal doguracam canm
(1,031 puan) tarafından
Anladm canm hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun
tarafından
Amin canm çok sağol
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Kuzum valla orda Fuat hoca mı ne çok beğeniliyor ben Genesis ezgi roza da yapacam hastane olarak çok iyi oğlumu da Genesis pınar hocada yapmıştım
(32 puan) tarafından
Canım ben de ezgi hanıma gidiyordum en son gittiğim de 119 TL falan ödedim eşim askeri personel indirim oluyor da ne bileyim ezgi hanım hakkın da kafam da soru işaretleri var o yüzden vazgeçtim diyebilirim
(4,695 puan) tarafından
Niye ki canım ben oğlumu orda pınar hoca vardı onda doğurdum o şuan izinli diye bunda başından ezgi hanıma gidiyorum ama gayet iyi ilgileniyo
(32 puan) tarafından
Bilmiyorum canım başlarda iyiydi ama ben erganı de oturuyorum eşimin işinden dolayı da  2 3 kontrole Ergani de bir yere gittim en son gittiğim de sanki uzun zamandır kendisine gitmediğim için başından attı gibi yani kalp atışını bile dinletmedi bebeğimin öyle üsten üsten baktı kaç haftalıksın sen bu arada benim de en son temmuzun 20 de günüm doluyor :)
(4,695 puan) tarafından
27+2 günlüğüm canım sezeryan olduğum için 5 temmuz dedi doğum tarihine bakalım :))) bilemiyorum ki benimle ilgileniyor ama kalp atışını çok dinletme taraftarı olan bir doktor değil zaten bebek rahatsız oluyor diyo
(32 puan) tarafından
Aaa aramız da 5 6 gün var canım ben de 26+3 bakalım hayırlısı olsun hakkımız da :)
0 oy
tarafından
Sulta  hastanesi bilmem ama bende diyarbakira yakin bir ilcedeyim siverekreyim diyarbakira geliyorun ilk bebeğimde baglar hastanesine geliyordum şimdide dünya kadın doğuma geliyorum ablam bağlar hastanesinde 2 dogum yapti ücretsizdi 2 side sadece muane ucreti ödedi o kdr simdi oylemi bilmiyorum
0 oy
(365 puan) tarafından
Ben Genesiste yaptım pek bilgim yok 
(32 puan) tarafından
Genesiste kim de yaptın canım memnun kaldın mı ücretleri nasıldı
(365 puan) tarafından
Sezin Vural da yaptım normal 1500dü sigortalı Sezeryan da öyle şimdi bilmiyorum canm
(32 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(365 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Lala123 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy