0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim hattım tuvalete düştü üç yil önce ve epostami bilmediğim için hesabıma erişim yapamıyorum uc yıldır tekefon numaram babamin adina benim adima olsaydı tekrar hat çıkarırdim ama benim adima deil sorum şu gerçekten bilen cevaplasın benim hesabıma başkası girebilir mi instagrama çalabilir mi birisi inşallah kimse öyle bişey yapamaz umuyorum fikirlerinizi bana söyleyin acil

6 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
E postani  ve sifreni bilemiyorsa calamaz profesyoneller haric
tarafından
Kiz ben bilmiyorum başkası nasıl bilsin ama ister istemez insan rahatsız
-Reklam-
0 oy
(16,451 puan) tarafından

Esimle birlikte gat almıştık eşimin hattını daha önce biri kullanmış 

Esime facebooktan mesaj geliyor ben bir gün girdim numara ile İzmir de elif diye bir kız 
Malaefki şifresini ben değiştirmiş oldum hesabını da dondurdum girmeyeceği çin:)
0 oy
tarafından
Zannetmiyorm çalacagını canım
0 oy
tarafından
Kuzum calmazlar yani ugrasmazlar sanmiyorum.benik de kullaadigimn sifresini unuttugum hesaplar var .
0 oy
(164,238 puan) tarafından
heckerlar yapar baskasi yapamaz sanirim
tarafından
Herşeyi de biliyorsun kiz sen hahaha
(164,238 puan) tarafından
☺☺☺☺☺☺
0 oy
tarafından
Hayır çalamaz canım. Ama hesabı kapatmak istiyorsan şuan mevcut hesabın varsa o hesabı şikayet edebilirsin 
tarafından
Ya bende onu düşündüm şikayet etmeyi ama ne Sonuç alırım bilemedim bana yardımcı olur musun daha önce böyle bişey yaptn mi canım
(549 puan) tarafından
Instagram da paylaş herkes şikayet etsin kapatırlar hesabı benim öğretmen bı arkadaşımın hesabını çalmışlar o paylaştı hesabımı çaldılar istek gelirse kabul etmeyin şikayet edin diye öyle kapandı şimdi
tarafından
Ya sikayet ederken birsuru seçenek var sonuçta kendimi.sikayet ediyorum sonra basım yanmasin soruşturma ya felan girmiyim korkuyorum ne diyerek şikayet edecem bana sizde yardim edin lutfen nolur
tarafından
Alirsin takipcilerine söyle sikayet etsinler aktif hesap olmadigi icin kapanir
(549 puan) tarafından
Kız ne soruşturması kız güldürdün beni :) sahte hesaba git şikayet et çıkan seçeneklerden tanınmış kişi yada tanıdığım birini taklit ediyor yazar baş birine şikayet et çok basit

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 984 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 269 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 87 göst.
2 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,999 soru

24,470,470 cevap

355,143 kullanıcı

...