0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar 2 hafta önce oğlumu klipsli sünnet ettirdik doktor bir hafta pipisini msj yapmamısı söyledi msj yapmama rağmen pipisini ucu içeri giriyor ve hala şişlik var ne zmn normale döner bilgisi olan yazabilirimi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nırmal olduk 2 haftaya gectı tamamen bızım canım 
tarafından
Cıkıyor canım ben hıc masaj yapmadın 1 bu um haftaya cıkrı dırek
(42 puan) tarafından
Bizimki 2 hafta oldu geçen cumartesi çıkardık klipsi hala aynı ve şiş ya
tarafından
Bence doktora tekrar goster canım cunku ıylesmesı lazımdı klıpsı sunnetı hıc tavsiye etmiyor bazı doktorlar keske normal yaptırsaydın
(42 puan) tarafından
Eşim rahat olur dedi bende  bilemedim çok pişman oldum keşke normal yaptırayım çok zor bu klipsli yarın doktoruma foto atcaz bakalım ne dicek
tarafından
Bana da dedıler canım ozel de olduk bizde nırmal istiyoruz dedik at bakalım ne dıcek ınsallah bırsey yoktur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özelde mi yaptırdın canım sünneti
(42 puan) tarafından
Evet özel Bi klinikte yaptırdık
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(342 puan) tarafından
Bizde yeni olduk ama masaj falan sakın yapmayın dokunulmaz denildi bize normale döndük geç iyileşti yaşı büyük olduğu için 2 yaşa doğru yapıldı
(42 puan) tarafından
Valla klips çıkalı bir hafta oldu bize msj yapılması gerektiğini söylediler  peki siz msj yapmadığınız halde pipisi dışarıda mı yoksa içe dönük mü
(342 puan) tarafından
Sünnet derisi aşada duruyor pipisi dışarda tam ne demek istediğini anlamadım ama
(342 puan) tarafından
Sadece içi azcık sıyırılıyor içine krem kalıntıları falan toplanıyor onu zorla siliyorum dokundurmuyor aklı eriyor o kadar
0 oy
(1,239 puan) tarafından
2 oglumuda 2 yasinda bezde iken yaptirmistim normal sunnet masaj felan birsey yapmadik. Cabuk sekildede iyilestiler cok şükür.  Klipsli sunnet nasil oluyor hicbir bilgim yok valla canım. 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Canım bende yaptırmak istiyorum ama pandemiden dolayı yapmiyolar orası neresi ki 
(42 puan) tarafından
Ankara ılgın tıp merkezi canım mamakta

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 199 göst.
0 oy
7 cevap 273 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 528 göst.
10 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,159 cevap

36,461 kullanıcı

...