0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Hayırlı geceler oğlum geceleri süt içiyor artık gece beslenmesini bırakmak istiyorum ama geceleri uyanıp ağlıyor  bunu nasıl aşabiliriz gece ağladığında ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(5,578 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir kaç gece ağlamasını çekecen cnm
(59 puan) tarafından
Doğru diyorsun cnm
(5,578 puan) tarafından
Sonrası alışır inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Su verebilirsin 
(59 puan) tarafından
Suyla kanmıyor ki içmiyor gece malesef
0 oy
(240 puan) tarafından
Benim oğlum 3 buçuk yaşında bırakmıştı gece süt içmeyi:) istiyorsa ver içsin canım nolcak 
(59 puan) tarafından
Benimki de 1.5 yaşında şuan biberonla içiyor valla gece basıyor çığlığı vermede gör :) sütü içiyor geri uyuyor
(240 puan) tarafından
Aynı benim oğlumda öyleydi 3 buçuk yaşında gece içmeyi bıraktı şuan 6 yaşında ama yine her sabah 7 de falan uyanır ve ilk işi Bi bardak süt içer :)
0 oy
(715 puan) tarafından
İlk uykuya geçişte nasıl uyuyor.Yine süt içerek mi süt içrmek derken emzirmek mi bir de kaç aylık
(59 puan) tarafından
Normal süt içiyor biberon ile emzirmiyorum 18 aylık. Uyurken çok karnı aç olursa bazen huysuzlanıyor yemek yemek istemiyor o zaman veriyorum bazen bizimle birlikte bişeyler yiyor karnı tok oluyor o zaman içirmeden uyutuyorum
(715 puan) tarafından
Anladım canım da baya büyükmüş.Bir de sütün zararları da var özellikle gece beslenmesinde reflü yapabileceğini söylüyor uzmanlar.
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Benim kız bir buçuk yaşında gece beslenmesi yok bende yatmadan önce süt verirdim ama kestirdi doktor sütü aşırı kansızlık yapmış kizimda
(3,100 puan) tarafından
Canım emzikle rahatlamiyormu biraz emzik tokluk hissi verir cunki
(59 puan) tarafından
Evet bnm oglumdada küçükken vardı bu hafta yine gidicez sağlık ocağına belki banada diyecek
(3,100 puan) tarafından
Süt ürünlerinin fazlası kansızlık yapıyormuş bende geçen doktor diyince öğrendim bı sabah kahvaltıdan önce bide akşam yatmadan önce veriyordum çok fazla olduğunu soyledi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 131 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annelikguzell (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
9 cevap 147 göst.
10 Şubat 2024 Aile kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,312 puan) tarafından soruldu