Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese geç oldu ama ancak fırsatını buldum
İnatçı oğlum gelmek bilmemişti bizim burda hastaneler de pek iyi doktorlar yok bu yüzden bende 7 aylık olana kadar özele gitmistim daha sonra devlete gitmeye başladım orda da 4 tame doktordan bir tanesi çok iyi diğerlerine hiç hasta falan gelmiyo yani neyse bir önceki perşembe gunu gittiğimde ben artık doktorluğu bırakıyorum başhekim yardımcısı olucam istersen başka doktora yonlendiriyim salı son calısıcam dedi doktorum bende istemedim salı 41+2 oluyodum oda gunun doluyo zaten ozmn gitmeden senide dogurtiyim dedi salı gittim yatış verdi,
Icimi saran o korku heycan endişe her duyguyu bi anda yaşadım tarifi yok nasıl olucak sancıyla açılmam olacakmı sezeryan mı olucam neler düsündüm yatışım yapıldı beni iceri bi odaya aldılar annemle esim kapıda bende sanıyorum ki sancıyı takıcaklar suni sancıyı odamda cekicem beni yatırdılar nst bi taktılar sancıyı 9 da o kadar sıkıldım ki kimse gelmiyo uyumaya calisiyorum uyuyamıyorum tek basıma sancım olsunda doguriyim dedim yok adet agrisi gibi bi agri basladı hafiften bi giriyo bi cikiyo ama saat olmuş 11 bucuk açılma yok zaten yatarken olmaz ki gezeleseydim olurdu ama kaldırmadılar sordum ne zmn ben gecicem odaya diye dogum olana kadar diyince şok oldum neyse odaya bi bebek getirdiler yeni dogmus benim yattigim odada kuvez gibi biseu var orda yatırdılar annesi ameliyattan cikana kadar bas basa kaldik hic gozumu ayirmadım bebekten Allahım dedim bu ne bu kadar küçük mü oluyolar doğunca dedim korkum falan kalmadı hemn doguriyim istedim sonra doktor geldi sancı ise yaramiyo sezeryana alalım yarim saat daha bekleyelim dedi orda yatmaktansa dedim sezeryan oluyim bitsin icimden 10 dk sonra sunta takmaya geldi ebe sonra beni ameliyathaneye goturduler buz gibi titredim korkudan titremekten sorulan sorulara cevap vermedim ama o kadar iyilerdi ki anestezi uzmanalrı hemşireler igneyi oldum yattım dokotr geldi baslıyoruz dedi yanımdakı kadına dedim 40 dk sonra bebegimi mi gorucem ben yani dedim hayır 2 dk sonea bebegini goruceksin dikişler 40.dk surecek dedi derken oğlum bi bağırdı o an hıçkıra hıçkıra ağladım yanıma koyuo hem goturduler o sancı cektigim odaya ama inanın dikisler bitene kadar ağladı dokotor bile güldü resmen neden dogdum diye agliyo elimdende kactı tutamadım ne inaçtı dedi ben hep saate baktım o 40 dk geçmek.bilmedi sonra odama aldılar oglumla esimle falan ağlaştık doya doya kokladım o anda herşey benimdi herşey uzun oldu ama heycandan herseyi yazdım.sanırım.anlatırken yasadım tekrar rabbim her kese yasatsın bu duyguyu Aminnn.
Sunlarıda ekliyim
Sezeryan olmaktan korkan varsa eğer iyi yanları ve kotu yanları var elbette şöyle ameliyata basladıklarında dokunmalrı hissediyosun cekiştirmeleri falan ama acı yok ve sadece 5 dk suruyo onalrda bebek dogunca cekiştirmeler bitiyo dikişleri atarlarken konuşuyolar falan hem bitiyo bide migdem çok bulandı bi ara ama anestesiler yaninda soyleyince birsuru igne yapiyor seruma anında geciyo yarım anestesi yapıyolar uykun geliyo.ama uyumuyosun cok hafifletiyo seni ameliyat sonrasıda ilk adım zor oluyo ama cok da degil bir kere yuruyunce bidaha oturmak istemedim ben hep kalktım kalktım yurudum ve hemn ayaklandim acı hissi yok ama agrin oluyor belinde oda anestesinin agrisi igne yapiyolar oda gecip gidiyo zaten simdi evimdeyim peşembe taburcu olduk cok rahat yürüyorm yatıyorum hic bisey olmamıs gibi korkulcak bisey yokmus yani bana desler yarın yine sezeryanın var gider daha rahat olurum korkmadan öyle diyim Rabbim bir avazda hepinizi kurtarsın insallah
Hızlı yazdım noktaları yazım hatalarini gòrmeyin oglum uyandı onu emzirirken yazdım