0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından
Birşey sormak istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(52,729 puan) tarafından
31 aylik olur mu
(577 puan) tarafından
Canım kızım vajinasına sürekli değil ama arada açıyor diyor sizinde öyle oluyor mu birde gece uykuya dalma arasında korkuyor anne beni bırakma beni koru diyor
(52,729 puan) tarafından
altını alirken kakasina bakmak istiyor bir ara ellemek istiyodu kukusunu mikrop kapar dedim. korku hep var saril bana koru beni diyo uyuturken sarilip uyuyoruz. lambadan korkuyomus ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından
4 yaşına girecek olur mu :) 
(577 puan) tarafından
Canım kızım vajinasına sürekli değil ama arada açıyor diyor sizinde öyle oluyor mu birde gece uykuya dalma arasında korkuyor anne beni bırakma beni koru diyor
(1,101 puan) tarafından
Kardeşi var mı tek çocuk mu
(577 puan) tarafından
7 aylık kardeşi babasına geçen demişki ben duvardan tarafı yatmama korkuyorum sen yat demiş tuvaletten falanda korkuyor
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Benımkı 6 yasında bellı bılırım
(577 puan) tarafından
0 oy
(477 puan) tarafından
Benim kizim var 3 .5 yasin da soyle camm 
(577 puan) tarafından
(477 puan) tarafından
Enfeksiyon vardir canm muhakkak idrar tahlili yaptır  benim kizim da normalde yatağına gidip uyuyan çocuktu bayadır uyumuyo biz ne zaman yatarsak o zaman bizle yatmak istiyo ve korkuyo benle yat anne diyo onla yatıyım uyuyunca kendi yatağıma gidiyorum  bu zaman  larda korku olur diyolar tv den bike etkilenirlermis
(577 puan) tarafından
Hm geçen baktırdım enfeksiyon yok canım ama daha önce kıl kurdu gördüm ilaç kullandık ama o zmamdan beri hiç demiyordu kilotunu düzelt diyor o acitiyir diyor
0 oy
tarafından
Büyüttüm ben cnm 9yasina girdi olurmu
(577 puan) tarafından
Canım kızım vajinasına sürekli değil ama arada açıyor yani kilotundnlu düzeltiyor açıyor diye  diyor sizinde öyle oluyor mu birde gece uykuya dalma arasında korkuyor anne beni bırakma beni koru diyor
tarafından
Enfeksiyon olabilirmi tahlil verin kendin den büyük çocuk var mı evde
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Arkadaş çevresine dikkat et cnm enfeksiyonda yoksa gözünün önünden ayırma bellimi korkmuş dünyanın binbir türlü halı var 
0 oy
tarafından
Sorduğun soruya baktımda cnaim bunu kardeşi olduğu için yapıyor psikolojik olarak Yani benim de ikinci kizim olduğumda büyüğüm aynını yapıyordu tuvalete gitmekten yalniz yatmaktan vs korkuyordu hep çok ağlıyordu hiç yanımdan ayrılmak istemiyordu terk edilme korkusu yaşıyorlar geçici bir süreç ılımlı olun canım 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 978 göst.
3 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 353 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
23 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
23 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,174 soru

23,676,024 cevap

309,897 kullanıcı

...