0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (774 puan) tarafından
Şimdi biz 40 dakika uzak oturuyoruz kaynanam köyde ben ilçedeyim ne zaman arasam kayınoederim açıyor ama ben onu arıyorum benim yanımda kaç kere hoşlanmadığı akrabaları olunca telefonu kayınoederim açtı birbirimizden hoşlanmıyoruz o böyle yaptıkça ben soğuyorum ama eşim o beni arayınca ille de konuş diyor niye ki o ben arayınca çıkmıyor benimde canım çıkmak istemiyor sizce haksızmıyım :(

6 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
Onu bana da yapiolardi uyardim daha yapmiolar uyar canin ben seni aramiyorum de mesela 
(774 puan) tarafından
Ne gerek var ki yani böyle şeylere kimin telefonuysa o bakmalı
-Reklam-
0 oy
tarafından
bence direk onlara söyle tavrını göster 
(774 puan) tarafından
Kaynanam gelsin söyliycem iyice sinir oldum
(748 puan) tarafından
Solemezsen sen sinir olup durursun canm sole ben seni ariyorum kayinpederimj degil o niye cikio ki telefona de daha aramicam de
tarafından
zaten tavrını koyduktan sonra ya aradığında kaynanan açar ya aramazsın
(774 puan) tarafından
Söyliycem canım
0 oy
tarafından
Sende söyle canım ben yanlışlıkla hep seni arıyorum galiba baba de gül yani kaynanan telefonu alınca da kız sevmediklerin arayınca babama actiriyorsun telefonu hep beni de mi sevmiyorsun yoksa de gül yani şaka yap anlasınlar belki kayınbaban senin aradığını görünce kendi açıyordur normalde ben kayınvalidemi ararım mutfakta falan olur kayınbabam açar ki telefon kırk kere de çalsa bakar arayana cevap bile vermez yani. Şakaya vur gulerek söyle ;)
tarafından
Belki de kayinbaban açtığı için gıcık olup istemiyordur bazı kadınlar kaç yaşında olursa olsun kocasını kıskanıyor
(774 puan) tarafından
Ahaha olabilir bak hiç böyle düşünmemiştim
tarafından
Sjsjsjsjsj ben kayinbabamla arabanın arkaya oturdum kayinvalidemle eşim öndeydi döndü döndü baktı ben geçeyim falan diye kayınbabam da ne o kız gelinimden mi kiskaniyorsun beni dedi :Dd can çıksa da huy çıkmıyor işte
(774 puan) tarafından
Ahahaha çok iyi ya kız bunlardan korkulur :-D
tarafından
Onlar bizden korksun ahahahahhh :Dd
0 oy
tarafından
Bana oyle yapsa degil aramak selam vermem vallahi ama oncede oyle yaptigini yuzune söylerim
(774 puan) tarafından
Söyliycem zaten
0 oy
tarafından
Haklısın canm 
(774 puan) tarafından
Konuşuyum ben onunla bu böyle olmayacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
11 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Guladimsadecegul (1 puan) tarafından soruldu
0 oy