Gerçekten çok sinirim bozuldu. Kendim için istemedim halam için istedim zaten burda kuzenimde var durumumu biliyor. Çok şükür kendimize yetiyoruz. 2 çocuğum küçük bezli bez fasraf mama elektrik su dogalgaz evin erzagi eşimin sigarası derken ancak yetişiyoruz kendinize. Halam için 1 milyarı topladım akrabalardan eşimin tarafından. Sadece burayada yazmak istedim. 1 milyar neyine yetmiyor denildi. Bazen insanların çok gaddar olduğunu düşünüyorum. Samimi bir şekilde soruyorum 1 milyar kirada oturan birine, kendisi ve çocuğu hasta sigortası olmayan birine ve 3 aylık kirası birikmiş birine nasıl yeter? Yeter diyenler olursa eğer 2800 TL yetmiyor diyen bir sürü insan gördüm ben. 2800 bize 1 sene yetmesi gerekmez mi? Ben gerçekten muhyac bir kadın için yazdım buraya. Verilen tepkiler hiç hoş değil. Ben öyle insanların Allah korkusu olduğuna inanmıyorum. Bir yağ olmuş 70 lira yumurta olmuş 30 TL. Peynir olmuş 20 TL zeytinin kilosu olmuş 20 TL her şeye 3 kat zam gelmiş 1 milyarı bir köşeye bırakın bir 2800 TL bile yetmiyor kimseye. Allah için konuşun kirada oturanlar bilir nasıl zor bir durum. Diyecek bir şey bulamadım 1 milyarı 8 kişiye paylastirmak da elbette çok güzel bir şey. Elimde olsa hepsine versem ama yok. Halamı da öyle görünce filtre istedim vermem diyip geçmek yerine laf atmakta vicdanın geldiği son nokta olsa gerek.