0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

İnsanları dış görünüşlerine göre değerlendiren biri değilim fakat çirkin insanların şansı gerçekten güzel oluyor adamlar o kadınların ağzının içine düşüyorlar çok güzel kadınların postlarında ise eşlerden yana hep bir hüzün var... Yanlışmı düşünüyorum..? :ermm:

27 Cevaplar

0 oy
(1,294 puan) tarafından

Katiliyoreeeeee

-Reklam-
0 oy
(1,219 puan) tarafından

Cnm çirkinlik değil o çirkeflik diyeceksin bende ilk evlendiğimde dört dörtlük hayatım yoktu önemli olan olayı çözüp ipleri ele almak sen yaptın mı diycen 

:D yaptım valla içimden ne gelirse lomda söyler on dakika sonra bi bakmışım benim dediğime gelmiş aman ezmiyim aman ezilmiyim aman çirkin güzel değil olay tuttuğunu koparan olacaksin 

Ilk zamanlar herşeye he derdim gözlerim bi açıldı takı kavga olana kadar hep kapalıydı şimdi bi çöpüme laf söyleyemiyor kimse hem derdini anliycakcin hem çözüm bulacaksın hemde kibarca lafını gecireceksin gerekirse kavgada kavga etcen bide şunu diyim ben sensiz yapamam edememlere girmiyceksin bal gibide yaparım diycen çıkcaksın ağırdan sat diye bi laf var aynı öyle yapcan çirkince değilim güzelde 

0 oy
tarafından
Ah ah ben çok güzelim demiyorum ama hiç şansım yok :/ bazen bnde bu sözü söylemiyor değilim 
0 oy
(2,930 puan) tarafından

Ben cirkinmiyim acaba :D çok şükür esimden cok memnunum.

0 oy
(834 puan) tarafından
Bisa dememisler bir güzele bir çirkin düşer diye :)
0 oy
tarafından
Güzellik  sadece yüzle olmaz canım 
0 oy
tarafından
Kesinlikle doğru ve güzel olan kadınların eşleri çirkin oluyor ama kendilerini yakışıklı sanıyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 754 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,298 soru

12,264,820 cevap

37,436 kullanıcı

Kategoriler

...