0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızım 34 haftalık doğdu. Şuan 4 aylık. prematüre anemisi oldu kan nakli oldu. 1 buçuk aylıkken başladık tekrar olmasın diye oda kabız yaptı yine zar zor o zamanlar yapıyordu şimdi poposu da çatlak var yapamıyor. Zeytinyağı içiriyorum sabah akşam 1 çay kaşığı poposuna sürüyorum sap simpleks ve biogaiga kullanıyorum günde 3 4 kaşık suda veriyorum kendim beslenme E dikkat ediyorum patates pirinç pilavı gibi kabız yapacak şeyler yemiyorum bol su içiyorum inanın sürekli böyle olması beni çok yordu kan ilacını da bıraktım vermiyorum 1 haftadır daha ne yapayım bilmiyorum valla bunu yazarken bile ağlıyorum çok perişan oluyor yavrum. Doktora götürdüm madecascol ve anestel pomad verdi kullanıyorum ve sadece anne sütü alıyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yavrum benim kıyamam ya Allah yardım etsin doktor bi çözüm üretmiyor mı kuzum 
tarafından
Madecascol  ve anestel pomad diye bir krem verdi tam iyileşiyor yine ıkınıp çatlatıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim benim kızımda yapamiyordu doktor catlaktan suphelendi krem verdi poposuna suruyordum benimkinde catalk yoktu bence ama yinede kullandım acısını hafifletir inşallah daha rahat yapar anestol Pomad kullandım bakalim bi
tarafından
Madecascol  ve anestel pomad diye bir krem verdi tam iyileşiyor yine ıkınıp çatlatıyor
tarafından
O kremi sürekli surcen canim uyusturucu krem etkisi geçer sürekli kullandım ben
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Cnm doktor ona uygun ilaç vermiyor mu gotursen bı 
0 oy
tarafından
Doktorun ne diyor canım bi çare bulamiyormu
0 oy
(826 puan) tarafından
Emiyomu?? Sen beslenmendr daha çok meyveye yer versen. Benim oğlumda kabız olurdu  mama içdiğindr ek gıdaya geçtik balkabağı vermeyr başladığımda her gün 3 defa yapıyıdu srn tüketsen belki işe yarar bidee pancar suyunu duymuştum ablam demişti banada   bi çoçuğa içirmişler 3 yaşınfa falan 1 bardak içmiş ishal olmuş çok fena. Srn bi içsen denesen az az belki bi faudası olur??
0 oy
tarafından
Ya kıyamam ben ona canım benim probiyotik almalısınız zeytin yağı içmek ve poppya sürmek bilinenin aksime bebekte bağırsak tembelliği yapıyor seninde benzininde probiyotik almaniz nagirskalarinin kendi düzeninde çalışmayı öğrenmesi lazım zaten prematüre olduğu için bağırsakları tembel olur iç florası tam gelişmediği için birde üstüne doğum sonrası sağlık sorunalro eklenince ne yazık ki böyle perişan oluyorlar yavrucuklar 
0 oy
(24,938 puan) tarafından
Hem yavruna üzüldüm hem sana :(
0 oy
(704 puan) tarafından
Şimdi yazacaklarımi doktora danistiktan sonra yap canım.

Bebeğinin canı acıdıgi için yapamiyordur artık.Once yapmaya alıştırman lazım bunun içinde.Ya lavman yada fitil kullanman lazım birkaç gün kullandıktan sonra düzene girer kendi yapar.Bu arada geçmiş olsun.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kayısı kompostosu falan yapıp içebilirsin bol bol sütten ona da geçer. Madecassol ne için verdi canım ben onu sezeryan dikişime kullandım. Anestol pomad uyuşturur ağrıyı alır popodaki bu kremler kaka yapmasına yardımcı olmaz ki çatlağı geçirir ancak bence başka doktora da götür 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Acaba popo deliği olması gerekenden dar mı? Eğer öyleyse cerrahi müdahale yapılması gerekir. Sana tavsiyem cocuk cerrahisine götürüp muayene ettirt. Bi tanıdığın çocuğu da öyleydi sorun anlaşılana kadar neler çekti.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 186 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 328 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 429 göst.