0 oy
1,996 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar Malum Ramazan Ayındayız Ve Cinsel İlişkiye Girildikten Sonra Gusül Saat Kaça Kadar alınabilir İftardan sonra ilişki yaşandıktan sonra  öğlene kadar güsül alırsak Olur Mu Yoksa GünaH Mı?

41 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Canım sorunu cevaplamak  için değil sırf + almak için kötü yorum yapanlarda var bana da birisi yazmış insan ramazan ayında kalp kırmayı nekadar seviyor ilişkiden hemen sonra gusül alman doğru olur canım 
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Canım regl bittiyse mesela öğlene kadar o zaman gusül alabiliyorsun bitip bitmediğinden emin olmak için. ama ilişkiye girdikten  sonra alman daha iyi hem sahur yapıcan hemde namaz kılıyorsan eğer namazı kaçırmaman gerekir hatta bu sadece ramazanda değil normaldede namaz vakti geçmeden yani namazı kaçırmamak gerekiyor gusul almalıyız namaz kılmak için. 
0 oy
tarafından
Yok canm asla olmaz. Hemen ardından abdest alman gerekir. Hele ramazan ayında çok daha önemli bu konu. Zevki beklediğin her an melekler lanet okur bize
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Üstünden 1 ezan vakti geçmemesi lazım hemen alman gerek 
0 oy
tarafından
Ne kadar değişik varsa sana denk gelmiş yazık  bacım geçmiş olsun 
(63 puan) tarafından
Saol valla Güldürdünüz beni teşekkür ederim.İçim Rahatladı kendimi bir an garipsemiiştim teşekkür ederim:))
tarafından
Valla bi değişikler güldürdüysem ne mutlu bana bu söylenenlerden sonra
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Hayır canım iftar sonrasından öğlene kdr durulmaz bir ezan vakti diye biliyorum ama onua geçtim mundarsn nasıl oruca niyet edeceksin ki biz ilişkiden hemen snra abdestimizi alırız olması gereken bu ölümlü dünya ölüm kalım var uyuyup mundar gitmekte var temiz gitmekte var
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım normalde. Namaz arası olmalı diye biliyorum. Yani bir daha ki namaza kadar gusletmen gerekir. Öğlen geç olur. 
0 oy
tarafından
Gusül 1 saat sonra alınması gerekiyor aslında canım bastığın yer inler derler gusulsuz o yüzden hiç bı zaman arayı uzatma
0 oy
(748 puan) tarafından
Hayir canım diyelimki sahurdan once yasadin iliskini sabah ezanina kadar vaktin var ezanda alabilirsin öglene kadar kalamazsın
0 oy
(300 puan) tarafından

Oruç tutmican galiba ilk defa mi ilişkiye giriyorsun.  :)

0 oy
(1,110 puan) tarafından
İlişkiden sonra hemen abdest alman en Uygun olanıdır :) gusül abdestsiz orucun olmaz canım sahura kadar bir sürü vakit var alırsın 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Canım ilişkiden sonra hemen abdest almak gerekir cenabet olarak gezme günah annem bana derdi hep cenabet olarak bastığın her toprak ahirette karşına çıkar diye. Bilmemek ayıp değil olabilir hepimizin eksik olduğu yerler var. Çocuk falan istiyorsan eğer 20 dk falan yatıp bekleyebilirsin ama o şekilde fazla bekleme 
0 oy
tarafından
Bir namaz vaktini geçirmemen lazım kuzum 
0 oy
tarafından
sahur ezani verilene kdar yikanman gerekiyor aksi halde borc sayiliyor. normal zamanda da bir namaz vaktini gecirmek iyi degil tam hatirlamiyorum ama gubahti galiba.
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Hemen alırsan iyi olur 
0 oy
tarafından
Wuuhhhhuuuu  1100 göst. Maşaallah kızlara başka sey olsa bakmazlar :):)
0 oy
(344 puan) tarafından
Cünuplu kişinin üzerinden bir namaz vakti geçmemelidir yani öğlen vaktine kadar gusül alması gerekir ağıra ve buruna su kaçırmamak şartıyla kaçırırsa oruç bozulur kaza gerektirir
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Yuh 1175 görüntülenme :D 
0 oy
(63 puan) tarafından
Tmm kızlar siz haklısınız k.bakmayın Cahilliğime verin anca bu kadar biliorum yapacak bişey yok .Yinede Günah Yapmamdan Alıkoydunuz saolun İyi yorum yapanlara..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,566 soru

12,312,253 cevap

38,731 kullanıcı

Kategoriler