Kizlar oncelikle merhaba. 33 haftalik hamileyim. Esimin abisinin agustos 25 de dugunu var. Yani tam 37. Haftama denk geliyor biz manisadayiz gorev geregi. Onlarin dugunu de marasta olacak eltim orali. Yani bize 13 saat uzaklikta. Hamile oldugumu ilk ogrendigimizde müjdelemek icin esim aradi dugunu de bize gore ayarlarsiniz eylul basinda dogum olacak dedi onlarda tamam bakariz dediler konu kapandi. Ama bu sure icinde bize gore ayarlamadilar. Bizimde eltimle aramiz pek iyi degil instagramda surekli bana laf sokar gibi paylasimlar yapiyor felan ben artik dayanamadim storysinin birine cevap verdim ordan tartistik bir süre önce. Simdi de tüm aileyi bana karsi doldurmus. Esim bugun dugune gelemeyecegimizi soylemek icin aradi ailesini annesi fadime orada kalsin sen gel bizi tek mi birakacaksin felan dedi agladi kapatti telefonu. Kayinimda seni fadime gondermiyo onun etkisi altinda kalmissin diyip tavir yapti esime kustu oda kapatti. Ve ben su an o kadar uzgunum ki kendimi cok suclu hissediyorum. 37. Haftada 13 saat uzakliga gidilir mi hadi esim gitti diyelim ben burada ne yapicam kimsem yok yanimda. Esimin de morali cok bozuk ve onu uzgun gormek beni daha da uzuyor. Esimde izin almadi zaten gidemeyiz diye su an imkansiz gitmemiz de ne yapicam bilmiyorum cok uzgunum. Surekli agliyorum. Herkes bana tavir aldi :(