0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
8. Gün gecikmem var dün erken gebelik testi yapmıştım hiç belirtim yok hala olcak gibiyim ama olmuyor ekstra az göğüs hassasiyeti var erken testte çıkmama olasılığı varmıdır havdan sudan bu kadar gecikir mi ilk defa başıma geldi birde bu ay ara kanamam oldu 6 gün kadar çok az lekelenme şeklinde 

6 Cevaplar

0 oy
(132 puan) tarafından
2 gun surmemisti benm ara kanamam, o ay adet gormedim, yerlesme kanamasi zannedip defalarca test yaptim negatifti, ertesi ay gordum sonrasinda duzensiz devam etti, 
(342 puan) tarafından
Ay hadi ya ilk defa başıma gelince hergün soruyorum buraya belki biri akıl verir diye :(
(132 puan) tarafından
Yazin geldi benim de ilk defa basima, normalde her ay duzenli olurdum, o ay 3 tane test yaptim negatifti, 8 gunden bahsediyosun, bence hamile degilsindir ama takip et adet tarihlerini, o aydan sonra bidaha duzene girmedi benimki dr a gttm polikistik dedi
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Gebelik ilişkiden en az 12 gün sonra çıkar ilişkiden 12 gün geçtiyse çıkardı 
(342 puan) tarafından
Ay çıldırcam valla şiştim kaldım
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben oğlumda adetimden 1 hafta önce erken gebelik testi aldım çıkmadı sonra 2 gün gecikti normal test aldım yaptım onda çıktı sen istersen bide normal test al yada pazartesi kan ver çünkü bende de hiç hamilelik belirtisi olmadı adetimin gecikmesiyle anladım..bazen sinir strese bağlı da gecikebilir emziriyosan gecikebilir hatta hava değişiminden bile gecikebilir ama sen yine de bi test al yap 
(342 puan) tarafından
Kız 4 gün üst üste sabah normal yaptım baktım hala olmuyom dün erken olandn aldım gene yoktu
(9,625 puan) tarafından
O zaman gecikme vardır canim sen istiyomusun ona göre dua edeyim ☺☺☺ yani yine de Allah gönlüne göre versin inşallah
(342 puan) tarafından
Ay allah isteyene versin oğlan daha minik :))
(9,625 puan) tarafından
Amin inşallah canim Allah hakikaten herkese versin ama önce senelerdir çocuk hasreti çekenlere versin innnnnsallah ❤ o zaman seninde  vakti zamani geldiğinde bi tane daha minişin olur inşallah ☺❤
0 oy
(300 puan) tarafından
Her gecikme gebelik belirtisi degildir
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım testi sabah ilk idrarla yap birde o zaman beta hcg daha yüksek oluyormuş
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Stresten de olabilir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❣️DenizAselnAnnesi❣️ (1,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,466 puan) tarafından soruldu

404,126 soru

12,106,873 cevap

36,425 kullanıcı

...