3 yıl oldu eşimin ailesinden ayrılalı ikinci evdeyim ilk evi ev sahibi tadilata gircek diye çıkmamı istedi yoksa çıkmazdım tam çarşı içiydi markete 5 dakika denize falanda aynı çok iyidi yeri ama evin ici malesef iyi değildi girdiğimizde bide eşyaliydi eskiydi falan 2 sene durdum daha bir sene olmadı suanki ev bu evden memnunum ama ev sahibi olan teyze ve kizindan hic memnun degilim resmen deli ediyorlar insani birinci kat ama birtane ortu bile sirkeletmiyor neymis kirleniyormus disarisi onu gectim kendi her bi pisligi dokuyor balik kafasi bile atiyor bisey demedim en son oglu ile anlasma yaptiydik ona dedik bizi bisey bilmiyor sanmasin annen ve kardesin bir kere daha bisey desinler sikayet edicem attigi cooler ve sirkeledigi halilar icin bakalim ne olcak ozaman diye ondan sonra birdaha her biseye karismadilar evin ici çok iyi ferah 3+1 uygunda çarşıya 15 dakika yürüyerek ama tekrar dönmesi resmen eziyet yokuş olduğundan çocukla zor oluyor serviste 3 saate bir mecbur alışveriş yapınca taksiyle çıkıyorum evin ici iyi olmasa sözleşme bitince cikardimda eğer çıkın demezse 1 sene daha durmak istiyorum taşınması çok zor