0 oy
338 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar kendimi hiç beğenmiyorum su ara aynadan yüzüme bile bakasim gelmiyor kendimle hiç ilgilenesim gelmiyor. Neden böyle oldum anlamıyorum bişey giysem yakıştıramıyorum makyaj yapsam gene kendimi hiç beğenmiyorum istemsizce.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorunun cevabi sende aslinda ama mevsimsel gecislerden olabilir
(3,102 puan) tarafından
Kendimle ilgilenmek bile istemiyorum artık eşim görüntülü konuşmak istiyor ben istemiyorum reddediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arada. Oluyor öyle moralini yüksek tut cnm çokta kafana takma 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Için çürümüş kalk bir müzik ac güzel bir duş al şıkır şıkır giyin makyajını yap kilolu hissediyorsan diyete başka sana neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu yap
(3,102 puan) tarafından
Canım çokta kilo aldım ama gebelikten gebelikten öncede birden kilo almıştım sürekli esime cokmu kilo aldım diye soruyorum kendi yaptığım hiç biseyi beğenmiyorum sürekli yemeklerimde kusur arıyorum tuzsuzdur tuzludur gibi
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Depresyona mı girdin aceba hepmi böyleydin kendine iyi bak baktıkça iyi hissedeceksin hissettikçe güçleneceksin ♥️
(3,102 puan) tarafından
Bilmiyorum canım biraz ergenlikte de vardı 5 sene ilaç kullandım evlenince çocuk istediğimiz için bıraktım küçükken kimse istemezdi benimle arkadaş olmayı başta anne yok baba yok hep kendime bakardım olduğu kadariyla abim saçlarımı yapardi psikiatriye götürdüler yurda gidince yurttakilere çocukluk travması dediler 5 sene öyle bı bakımlı düzgün geçirdim evlendim doğumdan sonra gene başladı aynı durumum
(28,608 puan) tarafından
Çocuğun kaç aylık onunla nasılsın kuzum eşinle bağların nasıl
(3,102 puan) tarafından
19 aylık canım esimlede şöyle iyiyiz aslında ama daha yeni görüntülü için tartıştık bu durumum yüzünden görüntülü konuşmak istemiyorum.
(28,608 puan) tarafından
:( keşke kendin için olmasa bile onlar için denesen olmazmı aslında herşey güzel olabilir senin elinde
(3,102 puan) tarafından
Ne bileyim bigun şöyle bı dışarı çıksam kendime bakım malzemeleri alsam ne bileyim yeni kıyafetler alsam diyorum bu kafayla cikiyorum ama elimdeki paranın yarisini kızıma yarısını kendime harciyim diye sonra amaan ne alcamki kendime zaten yakismiyo diyip hepsini kızıma harcarim kızım bari benim gibi büyümesin güzel giyinsin diye
0 oy
(3,834 puan) tarafından
biraz modun dusmus galiba. ben kilo alinca oyle oluyorum ya da mutsuz oldugumda. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 857 göst.
17 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 187 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (503 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,024 soru

24,379,810 cevap

348,641 kullanıcı

...