Çok hissettim tek çocuk olmanın eksikliğini.. hep isterdim ablam olsun sevincimi paylaşayım.. en mutlu günümde , uzuntumde , sevincimde beraber olduğum, bir abim olsun beni sahiplensin arkamda dursun. Yanlış anlaşılmasın ailemden Allah razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin.. nasip olmamış bir ablam bir erkek kardeşim olcakti vefat etmişler. Onlar, cennetin kapısında beklesin annemi. Ama gerçek hayatta olsun, burda olsun benden büyük birini görsem abla abi benden küçük birisini görsem kardeşim derim..ama Rabbim bana ikiz evlat verdi. Çok zorlandim ilk zamanlarda bir çocuk ne kadar zorluyor insanı ben iki çocuğa emek verdim hala da öyle.. beş yaşındalar çok kavga ediyorlar.. ama bir bakıyorum yan yana, omuz omuzalar. Diyorum Rabbim ayırmasın birbirinizden sizi ve tabiki hepimizi.. ama tek çocuk olsaydı kesinlikle ara vermeden ikinci kardeşi isterdim Rabbimin izniyle..tek çocuğu olanlar kesinlikle istesin durumu el verenler. Çocuk yapmak için, yapılmasın çocuk..o yuvanın kurtarıcısı değil, parçası olmalıdır♥️