0 oy
565 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (74 puan) tarafından
Kizlar saçımın uçları siyah 1.5 senedir akmıyor uçlarında kaldı kumral veya kahverengi yaparsam boya girer mi yoksa girmez mi bilgisi olan yardım etsin lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Uclarina tutmaz acmadan

(74 puan) tarafından
Sadece uçlarını açsam olur mu peki
(2,360 puan) tarafından
Evet o zaman olur
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Önce açıp sonra boya. Yada çok uzun değilse siyah yeri kes
(216 puan) tarafından
Sor canım
tarafından
Canım benim saçım kizildi siyaha boyadım biraz oldu şuan kırmızı yansımalar var daha önce defalarca evde kendim boyadım ama şuan eşim sarı dene diyor ben sarı yapmak istiyorum ilk açıcı sonra en açık ton sarı sonra bı kaç gün yada hafta sonra tekrar açıcı eğer uygun sarılığa ulasirsam istediğim renge boyasam olur mu yada ilk açıcı bı kaç gün sonra tekrar açıcı sonra boya mi yapsam sence hangisi daha mantıklı
(216 puan) tarafından
Bence bu kadar işleme gerek yok canım. Açıcıyla saçının rengini bayağı Bi aç zaten açık sarı olunca yıka. Sonra uzerine kadife sarısı yada altın sarısı sür
tarafından
Senin dediğin gibi bı kere yaptım canım ama koyu sarı kahve arası bir şey oldu
(216 puan) tarafından
saçını yeteri kadar açmadın o zaman. Her yer aynı ayarda açılacak şekilde açman lazım. Açık sarı istiyorsan platin sarısı sür canım
0 oy
(143 puan) tarafından
Sadece uçları hafif açarak kırabilirsiniz. Ben bütün saçımı simsiyahtan kahveye çevirdim o şekilde.
(74 puan) tarafından
Peki oksidan mi alıyım kuaförden alicam da ne diyerek alabilirim
(143 puan) tarafından
Oryal vericektir size kuaförden alıcaksanız zaten nasıl kullanıcağınızı söyler. Ama palette'nin saç açıcısınıda önerebilirim saçı yakmıyo açarken
(74 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
0 oy
(879 puan) tarafından
Kozmetikçiye gidip toz oryal iste varsa eger mavi açıcı degilde beyaz olanı iste Yoksada maviside is gorur. Mavi dedigime bakma tozun rengi mavi Sarıya acıyor sacı. Uclarına oksidanla karıstırıp boya gibi uygula 20 dk sonra bak eger acılma varsa Yıka ve boya. Ama sakın küllü kumral vurma Güzel acılmamıs ve kızıllık turunculuk kalan saça küllü vurulursa yeşil yapar.  
(74 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canım bunları kuaförden nasıl alabilirim ne dersem verirler hepsini
(879 puan) tarafından
Kuaförler vermez versede pahalı verir. Sac boyası makyaj malzemesi satan Kozmetik dükkanlarından alabilirsin. Açicı için Toz oryal dersen verirler. Digeri de oksidan Suyu zaten 30 volümlük de onuda verirler. Boyayı da küllü yazmayan normal kumrallardan alırsan tamamdır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
13 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Asellinab (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
10 cevap 444 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,383 soru

23,649,504 cevap

308,375 kullanıcı

...