Dün eşim yarın annemlere gidicez bebeği götürcez el öpmeye dedi. Tamam dedim dünden hazırladım çantamı bebek bezi temizleme pamuğu battaniye vb. Dün 10-11 gibi gideriz dedi bnde anca hazırlanırm 1-2 gibi gidelm dedim kii yasak olmasına rağmen gitmeyelim desem surat asar gitmek istemediğimi düşünür birşey olmaz der havada soğuk ama illa gitcez yoksa olmaz. Annesine olan düşknlüğünü herkes biliyordur burda die düşünüyorum. Kızım 2 saatte bi uyanıyor 6da uyandı emzirdim sonra 8de uyandı erken die bende uyudum zaten uykumdan birşey anlamıyorum bir uyanınca uykusu kaçanlandanım anca uyuyorum sonra. Neyse 10.30da uyandık kızımla emzirdim ve eşimi 11e doğru uyandırdım kızın ynnda dur bende kahvaltıyı hazırlayım diye. Kalktı kızın yanına bnde mutfağa geçtim. Neyse kızın uyuma 12 uyanma saati 2. Bnde kız uyursa o 2 saatte bende eve bi elektrkli süprge açarım die düşündüm. Çünkü hafta içi açamıyorum kızım 20 dkka uyuyor uyanıyor bazen 2 saat uyuyor ve her zaman rahat rahat temzlk yapamıyorum sizlerde tahmin edersiniz ki. Genelde eşim hafta sonlarıda çalışıyor. Geçen hafta çalştı ondan önceki haftada çalştı. Fırsatını bulmşken makineyi açayım dedim. Sonrada duşa girip kız uyannca üstünü giydirip çıkarız die düşündüm. Temizlik yaparken eşim yanıma gelip annemlere gitmiyoruz dedi suratsızca. Neden dedim geç kaldık polisler vardır gitmiycez dedi. Bende saate baktım saat 3 felan oldu sandım. Saat daha yeni 1 olmuş. Sözde bana surat sallıyor hemen annesigile gitmek içn can acıyor. Duşumu aldım eşofman giydim hazırlanmadım gitmycez dedi die. Umursamadım açıkçası onun gönlünü hoş etmekten yoruldum. Kız uyandı emzirdim saat daha 2 bile olmadı. Konuşmuyor yüzüme bakmıyor konuşmuyor babası aradı saat 4tü gelmiycez galiba baba dedi babası artık ne dediyse eşimde işimiz inşallaha kaldı baba hep diyor. Telefonub kapattı kızı uyuttum. Koridorda sağa sola gidiyor sürekli. Derdin ne dedim yanına gidip. Ne yapmaya çalışıyorsun dedim sabır çekiyorum diyor. Bende ağzıma geleni saydım artık yeter. Kendin geldin geç kaldık gitmycez dedin saat daha yeni 1 olmuşta dedim dünden çantamı hazırlamışım hemen duş alıp çıkıcaktık dedm gitmek isteyen erkenden kalkar diyor. Kızıma göre hareket ediyorum ö ben dedim. Erken gidip gelelim die dedim diyor sus yalan söyleme desim 4 yıldır aynı erkende gitsek geç geliyoruz eve geç gitsek yine geç geliyoruz.. Annen baban aradığında bana dediğin gibi söyleseydin ya geç kaldık gelmiyoruz die. Haklıymış gibi birde bana bağırıyor. Bende yeter artık çekemiyorum senii sevdiğimden burda değilm artık dedm eskiden saygım sevgim vardı şmdi oda kalmadı dedim. Babam 4 gözle kızı bekliyor diyor babası hasta kafası gelip gidiyor ilk torununun yüzüne bile bakmadı. Yalan söylüyor vicdan yapayım diye. Bnde beni bu halde ağlatıyorsn yaa yazıklar olsun sana hakkımı helal etmiyorum sen ister et ister etme dedim. Annene babana değer verdiğin kadar bana değer verseydin böyle olmazdık dedim he he diyor ciddiye almıyor beni. Bende düzelirsin yada bu evden giderim çocuk var die seni çekmek zorunda değilim dedim. Çocuk olunca düzelirsin sandım ama değişen birşey yok ki kaybetcek birşeyimde yok benim. Annenin babanın yanıma gidersin dedim. Hemen linçlemeyin ama annesine çok düşkün 4 yıldır annesi yüzünden kaç kere kalbimi paramparça etti yaşayan biilir.
Şimdi o bir koltukta ben bir koltuktayım.. Şeytan diyor bas git ne işin var mutsuz olduğun bir evde? Neyin değişeceğini sanıyorsun? Herşey hep aynı kalacak bir tek sen değişeceksin.. Daha acımasız daha yalnız daha sessiz daha içine kapanık daha ağlayan daha mutsuz biri olucam... Zaman her zaman ilaçmıdır? Açılan yaralar kapanır mı zamanla?
Yok bende kapanmıyor.. Çok canım yanıyor.
Madem erken gitmek istiyorsun kız uyumuşken bende yardım edeyim sana hayatım de temizlk çabuk biter erken gideriz ama yok iyilik yapar mı kötü biri olmak varken ...!!!