0 oy
1,449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,103 puan) tarafından

Çevrenizde kanser olup bu mamalara, serumlara, ağrı bantlarına ihtiyacı olan var ise bana ulaşabilir mi ? Kayinpederim vefat edince elimizde kaldı, kayinpederimin hayrına ücretsiz vereceğim, pahali bir ürünlermis bildiğim kadarı ile, tekrar diyorum Rabbım yaşatmasın inşallah kimseye, varsa ihtiyacı olan bana yazabilir mi ? ( doktorun verdiği marka ise alın bir sıkıntı olmasın ) 

image

image

image

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(5,724 puan) tarafından
Rabbim hayırlı yerlere ulaştırmayı nasip etsin. Allah rahmet eylesin canim
(2,103 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun yavrum dostlar sizler sağolun inşallah ❤
-Reklam-
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Canım.belki eczane varsa tanıdığınız oraya birakabilirsin de durumu olmayan birine denk gelirlerse verirler diye düşünüyorum hayrına.
(2,103 puan) tarafından
Eşim ecz arkadaşı ile konuşmuş, verirseniz eczaneye ücretli satabilirler o kişilerin vicdanına göre demiş, bende ücretli yerine ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum boşuna bunlara para harcamasınlar, he oldu ki çıkmaz ise alanlar, son çare eczaneye vereceğiz yavrum
(6,047 puan) tarafından
Sağlık ocağı da aklında olsun bir konuş oralara iğne falan yaptırmaya giden kanser hastaları oluyor. Mamalardan zamanında yeğenim de çok kullandı ağrı bantları falan. Allah hayrını kabul etsin.
(2,103 puan) tarafından
Konuştum şimdi kaynanam ile sağlık ocağına vereceğiz, durumu olmayan birilerine verirler inşallah, Allah razı olsun yavrum
0 oy
(874 puan) tarafından
Canım bunu ya sağlık ocağına ya da muhtarlığa bırak onlar kanser hastasini da bilirler ihtiyacı olan garibani da 
(874 puan) tarafından
İnsanın aklına gelmiyor canım ya biz de eczaneye bırakmıştık ilac onlar garibani bilirler tanıdık eczaneydi
(2,103 puan) tarafından
Öyle yapacağız kuzum konuştum şimdi kaynanamla ecz sağlık ocağı falan vericez
tarafından
Sağlık ocağına sakın verme eczaneyle anlaşmalı onlar inan bana kimse hayrına vermez bunları ticarete muhakkak cevirirler onlar da para peşinde sonuçta hayrını düşünseler ellerinde tonla fazladan var verirlerdi.  Sen böyle arayış içinde ol çevrenden araştır illaki çıkacaktır
(874 puan) tarafından
Yani arkadaşın soyledigi de mantıklı bulamazsan egerki güvendiğin biri muhtarlik mesela danışabilirsiniz
(2,103 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum işte, bu durumdan bile ticaret yapmalarindan, ki kaynanam eczaneden istemiş ücretli veriyormuş sağlık bakanlığından rica edipte getirtmişler ücretsiz almışlar. Bizde bu durumda paraya cevirmesinler de alamayan insanlara gitsin istiyoruz. Araştırıyorum yavrum çok sağol :*
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Ben eczanede çalisırken böyle ilaçları veya başka ilaçlar olsun vefat edenin yakınları getirirdi biz eczanede ihtiyaci olana aynı ilaci kullananlara verirdik sende öyle yapabilirsin cnm hem kimin kullandığını onlar daha iyi biliyo hastane sağlık ocağı alıyosa oralarada verebilirsin 
(2,103 puan) tarafından
Benim eşim de ecz arkadaşına sormuş satabilirler bazıları onların vicdanına kalmış onların demiş bizde satılması yerine durumu olmayan ihtiyacı olan birilerine vermek istedik, o zaman ben yarin bir eczaneye daha sorayım ücretsiz vereceklerini belirtilerse oraya veririm, bi yandan da durumu olmayan ihtiyacı olan biri çıkar ise onlara veririz diye düşündük inşallah hayrına verilir de satılıp üzerinden para almazlar. Çok sağol yavrum
(1,853 puan) tarafından
Cnm nsl satacak zaten bikez satilmış ama sahtekar insanda çok bi hillekarlik yapar yine satar .Ama sen yine sordur ver onlar gerekirse göturür sağlık ocağınada verirler
(2,103 puan) tarafından
Konuştum kaynanam ile sağlık ocağı veya tanıdık ecz vereceğiz çok teşekkür ederim fikriniz için:*
(1,853 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Basınız sagolsun canım cok ınce bir dusunce saglık ocagına verebilirsin onlar ihtiyacı sahiplerine verir eczaneye verirsen el altından satabılırler 
(2,103 puan) tarafından
Allah razı olsun dostlar sizler sağolun yavrum, bizde onu düşündük satmasınlar da ihtiyacı olanlara verilsin istedik, yarin sağlık ocağına götürüp vereceğiz
tarafından
Allah niyetinizi kabul etsin insallah canım  cok guzel bir dusunce Rabbım bu gunde kabul etsin
(2,103 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim cümlemizin hayrını dualarını kabul etsin inşallah yavrum:*
tarafından
Insallah kuzum ınsallah ❣️
0 oy
(17,594 puan) tarafından
Kız madem eşinin arkadaşı eczacı verin ona o versin ihtiyacı olana. 
(2,103 puan) tarafından
O arkadaşı satarlar falan diyince güvenemedik ama yarın sağlık ocağına götüreceğiz
0 oy
tarafından
Canim öncelikle basin sağolsun bi aile var ama oda morfin bandi kullaniyor kanser kendide oğluda kanser 
(2,103 puan) tarafından
Allah razı olsun sizler dostlar sağolun, özelden yazar misin yavrum bana.
0 oy
(1,633 puan) tarafından
İnşallah ihtiyacı olanlara ulaşır Allah kabul etsin basınız sağ olsun
(2,103 puan) tarafından
İnşallah yavrum Allah razı olsun dostlar sizler sağolun
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Allah hayrinizi kabul etsin mekanı cennet olsun. Babamda çok çekti son zamanlarda o bantlarda ise yaramıyordu off gece gece kötü oldum ya
(2,103 puan) tarafından
Allah razı olsun Rabbım bir daha size ve kimseye yaşatmasın inşallah baban yaşıyordur öyle anladım ve anlamak istedim.
(1,793 puan) tarafından
Malesef canım 4 sene dayanabildi sadece
(2,103 puan) tarafından
Sizinde Rabbım mekanını cennet eylesin toprağı hep bol olsun inşallah bir daha da böyle acı göstermesin inşallah çok üzüldüm senin adına çok zor kendim yaşamadım çok şükür ama eşimin gözümün önünde eridiğini gördüm Rabbım dayanma gücü versin
(1,793 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Başiiniz sağolsun canım 
(2,103 puan) tarafından
Allah razı olsun dostlar sizler sağolun
0 oy
(615 puan) tarafından
Saglık ocagınada verebılırsın cnm.
(2,103 puan) tarafından
Yarin sorup araştıracağım yavrum sağol:*
(615 puan) tarafından
Snde sgl
0 oy
(1 puan) tarafından
Ben yaklaşık 5 yıldır bu bantları kullanıyorum işe yaramıyor ama onlarsızda ağrılar dayanılmaz hal alıyor bu tarz ilaçları raporunu görmeden kimseye verme bağımlılarda bu ilaçların peşinde eczacım sürekli 2 3 poşete koyuyor görünmesin diye
(10,406 puan) tarafından
Cnm post 2 yıllik nerdeyse eski yani
(1 puan) tarafından
Tarihine bakmadım bu tarz ilaçlar riskli o yüzden yazdım
0 oy
tarafından
Vay be benim kaynatamda kanserden öldü ne zor günlerdi çok pahalı ve ağır ilaçlar Allah herkese şifa versin 

Allah hayrınızı kabul etsin inşallah canım 
0 oy
(10,716 puan) tarafından
Ah nevinnn nerelerdesin sen ya :/
0 oy
(5,671 puan) tarafından
Hastaneye götürün verin onkoloji servisine. Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 889 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 657 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 486 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melisa Emir (28 puan) tarafından soruldu

414,187 soru

12,465,228 cevap