0 oy
496 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (917 puan) tarafından
Benim doğum sonrası metabolizmam yerle bir oldu evvelden günde üç kez tuvalete çıkan ben şuan 3 günde bir bazen oda yok yaptığım diyet spor hepsi boşa gdiyor kilo veremiyorum doktora gttim bir çok şey kullandım fakat yinede olmadı yani bu açlık otunu arkdsim anlattı kullanıp 10_12 saat sonra feci halde tuvalete çıkarıyormus acaba devamlı mi yoksa bı kerelik mı yani kullanan varsa yada çevresinde kullanan lütfen bahsedebilir mi nedir nasıldir?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Esim eltim falan kullandılar faydasını gördüler canim wcye cikartiyor:) diyet yapıp az yiyorsan ondan.da cikamazsin

(917 puan) tarafından
Canım 1aydir başladım diyete 20 aylik anneyim öncesinde de çıkamıyordum
Peki ne kadar süre kullandılar nsil kullanılır
tarafından
Esim günde bi bardak içiyordu  kaynar suyun içinde bekletip bi kac tane icerdi
(917 puan) tarafından
Hastanelik olursunuz diyenler var
tarafından
Onu bilemem canim eşimde bisey olmadi ama her bünyeye yaramıyor demekki
(917 puan) tarafından
Haklısın canım tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Burda biri hastanelik olmustu resmen dikkat edin bnce
(917 puan) tarafından
Niçin
(853 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam cok wc çıkarmış vücudu
Susuz dirençsiz kalmis
(917 puan) tarafından
Günlük su tüketimim 5 litreyi buluyor ama bilemiorum korktum şimdi tşk ederim yorumun için
(853 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin kuzum zaten 5 lt su iciyrsan yavas yavas wc cikarsin
0 oy
tarafından
Az yiyip su çok iç abla sıvı değeri çok olan şeyler ye otu ben kullanmadım babam kullandı iyi geldi ona ama kabızlık bende çok oluyor kuru kayısı ve çayını her gün tüketiyorum senin gibiydim ben normalde şuan günde 2 defa çıkıyorum
(917 puan) tarafından
Kuru kayısı ve ne çayı canım
tarafından
Kayısı çayı böyle güzel kokuyor ama abla su az tüketme bedenin ihtiyacı var ben kahvaltıda dahi içiyorum bardak bardsk yoksa bende kan geliyor makattan
(917 puan) tarafından
Günlük su tüketimim 5 litreyi buluyor canım deniyim kayisi çayını
0 oy
(311 puan) tarafından
Ben kullandım canm arada bir kullaniyorum  6 7 yaprak 1 bardak lik olarak demliyorum sade içmediğim için limon sıkıp içiyorum 6 8 arasında çıkarıyor tuvalat 1 hafta günde 1 kez olarak içtim 1 hafta ara verdim ama doğumun bıraktığı eserden dolayı maalesef fayda etmedi o bir haftalık ara vermede bile kabızlık yaşadım düzelmedi bagirsklar bnde genel cerrah gittim ama aylar boyunca içtim hep ara verdiğimde yine aynı sonucu neyse genel cerrah ta bana kremler. Ve bağırsak düzenleyici farklı ilaç yazdı şimdi bugün alıp kullanacağım doktoruma anlattım herseyi ne iclar bitkiler kullandım ise yaramadı dedim oda bu ilaçlar ise yarayacaktır eminim dedi 1 ay kullan kontrole yanima gel dedi  
(917 puan) tarafından
Çok zor bı durum ya gerçekten kabızlık kötü bişi inşallah iyi gelir ilaçların bnde ise yaramadı çünkü
0 oy
tarafından
Annem kullanıyo o gün işe yarıyo bağırsakları boşaltıyor ama emziriyorsan bi spktora sor önce 
(917 puan) tarafından
Anldim canım tşk ederim
0 oy
tarafından
Bende kullanacaktım evet wcye çıkarıyor bi okadar da bagıırsakları mahfediyormuş vazgeçtim 
(917 puan) tarafından
AA gerçekten mi tşk ederim yazdığın için
0 oy
tarafından
Ben kullandım evet tuvalete çıkartıyor ama sürekli kullanma 3-4 günde bir bardak içebilirsin 
(917 puan) tarafından
Zararı var diyenler çok kararsız kaldım yaa
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Emziriyorsan kullanamazsin ve aclik otu cok zararli bir ot.
(917 puan) tarafından
Ne açıdan zararlı?
(6,189 puan) tarafından
Vücudunuz su kaybediyor ve su kaybettigin icin de hastanelik olursunuz eger emziriyorsaniz bebeginize gaz,sivi kaybi,ates yukselmesi yapar o da hastanelik olur
(917 puan) tarafından
Tşk ederim yazdığın için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveee YE (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,995 soru

24,539,989 cevap

360,484 kullanıcı

...