0 oy
341 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (262 puan) tarafından
Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyyetini öğrendim kız 17haftalık hamileyim kiyafet patik oyıncak almak istiyorum eşim erken diyor ama ben çok istiyorum  Çokmu erken alışveriş için yoksa yavaş yavaş başlayımmı

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben başlamadım ilk gebelikte 30 falan bekledim ama kendini frenlemek için minik şeyler alabilirsin:)

(262 puan) tarafından
Ben şimdi gitsem orda ne var ne yok her şeyi alırım valla
-Reklam-
0 oy
(549 puan) tarafından
Yavaş yavaş başla bence birden geçiyor zaman sonra vaktin olmaz
(262 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım ben toplu bir şekilde alırsak zorlanacağımizi düşündüm onun için her ay bir eksigimi aldım 5 aylık olunca başladım bir ay kıyafetini bir ay nevresim takımını bir ay arabasını pusetini öyle öyle aldim zodlanmadik sizde öyle yapabilirsiniz
(262 puan) tarafından
Haklısın canım yavaş yavaş başlamak istiyorum bende
0 oy
tarafından

Bir kaç parça birşey alabilirsin canım insan hevesleniyor. Ben 21. Haftamda iki tane hastane çıkışı bir tane müslin battaniye, bir tanede patik aldım onları sevip duruyorum :)

(262 puan) tarafından
Çok heves ediyorum gerçekten:))))
0 oy
tarafından
Erken suan ama ufakdan ufakdan alsan son aylara pek biseyi kalmiyo iyi oluyo mesela ben hamileligin ilk basidan beri bime gelen atletlerden almistim cinsiyetini ogrenincede hemen hastane cikisi almistik indirimleri takip ediyorum e bebekden gecen baya bise aldim indirim vardi suabtta yine  indirim oldu bez fln aldim küvet fln iste şimdi bi kac takim alcam bide pişik kremi ufak tefek seyleri eksik 27 haftaya gircem 
0 oy
tarafından
Bende cinsiyet belli değil beşikten baddaniyeye kadar herşey hazır :DD
(262 puan) tarafından
Maşallah kız kaç haftalık
tarafından
9+2:DD
(262 puan) tarafından
Erkencisin:))
tarafından
:D son anı sevmiyorum Kız erkeğe olacak sarıdır turuncu kahverengi aldım büsürü  daha bakıyorum ucuz siteler var istersen atarım sana da
(262 puan) tarafından
Varsa söyle canım
0 oy
(5,401 puan) tarafından

Ben hiç kimseyi dinlemedim 12. Haftadan itibaren almaya başladım. Herşeyi hazır çok şükür. 34. Haftada mecburen bulunduğum yerden memlekete geldim. 37 de ailem korona oldu karantinadayım onlarla:woot: yani ne olacağı hiç belli olmaz ben milleti dinlesem şimdi herşeyi eksikti. Şu an doğursam beşikten bebek arabasına kıyafetten pusete herseyi fazla fazla var. 

(262 puan) tarafından
Doğsa hiç olmazsa kiyafetleri var
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Ben cinsiyet kesinleştikten sonra her ay biseyler aldm. Hem maddi olarak zorlamadi, hem indirimlerini takip edebildim. İlk gebelik olduğu için de herşeyi araştıra araştıra içime sine sine aldm. İyiki de öyle yapmışım. Zaten gezemiyorz. Son aylarıma sadece odayı düzenleyip bebeği beklemek kaldı. Keyfini çıkarıyorum yani
0 oy
(45,020 puan) tarafından
İki bebegimde de 30.dan sonra basladim
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Ben 16. haftada öğrendim cinsiyeti, şuan 21+4 haftalık hamileyim herşeyi tam bebişimin :) sadece bebek arabası ve yatak alıncak o kadar 
(262 puan) tarafından
Ne güzel bende başlarım artık
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende zor tuttum detaylı ultrasonu bekledim 31 gibi alışveriş yaptım 32 de yıkadım çantamı hazırlamadim daha sende detaylı  hafiften al birden alınca çok geliyor yada detayliyi bekle
(262 puan) tarafından
Ben yavaşdan zıbın falan alırım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Erken bence yani ben 27 haftalikken alisveris yaptim.Su an 32'yiz.
0 oy
tarafından
Minik minik şeyler alabilirsin, haftan ilerledikçe yavaştan baslarsin
0 oy
tarafından
Yavaştan başla canım küvet puset gibi şeyleri alabilirsin toplu alınca zor oluyor parça parça alırsan göze gelmez 
(262 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Ben 28 haftalıkken başlamıştım canım 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Biz hamile olduğumu öğrendiğim gibi başladık alışverişe. 20 haftalıkken bebek arabası beşiği mama sandalyesi hazırdı. Kiyafetleride ara ara her çıktığımızda 3 er 5 er aldık öyle olunca göze çok gelmiyor
0 oy
(7,435 puan) tarafından
32. Hafta civarı benim fikrim herseyinin hazır olması gerekir hastane çantası falan çünkü ne olacağı belli olmaz bazı bebekelr hızlı oluyor dunyaya gelmeye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 401 göst.
0 oy
8 cevap 595 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,438,468 soru

23,650,745 cevap

308,471 kullanıcı

...