Şimdi biz evleneli 10 sene oldu iki çocuğum var Rabbime şükürler olsun biz kaçarak evlendik eşimle neyse düğün fkn oldu ama istedim gibi olmadı kaçtım diye gelinlik almadık başkasının gelinliğini giydim kına gecesi oldu ama davul fln yok garajda bı teyip o kadar kına kıyafeti yerine bı takım aldılar fotoğraf çekimi hiç olmadı zaten neyse düğünde çeyrek fln takıldı kaynanam biz taktik onları dedi hepsini aldı zaten beraber yaşıyoruz ama bize faydasını görmedim kayınbaba iki bilezik taktı ince bişey şimdi artık olmuyo bile neyse evlendik ettik çocuğum oldu ilk oğlumda bı kavga ettik sırf evimi ayırmak istedim diye kayınbaba bilezikleri ben taktım benim onlar dedi bende attım önlerine zaten çocuk gibi düğüne gidince takar gelince kaynana hemen çıkarır alırdı halada onlarda duruyomu bilmiyorum artık istemiyorum da eltime a dan Z ye herşeyin en iyisini yaptılar evde aldılar beyaz eşya nin parasını bunlar kaynanamgil ödedi iki çocuğum var ikisindede hiç bişey görmedim eşime diyince milleti kıskanmayi bırak diyo istedim de bı ev sahibi olmak bı kolye küpe bide tektaş yüzük bunları bana çok görüyor herseyim yarım kaldı bı evim bile yok 10 sene oldu artık sıkıldım iyce sığıntı gibi yaşamaktan eşime kalsa ev almiycam diyo iki çocuğum var bende herkes gibi bı evim olsun istiyorum cokmu şey istiyorum haksız mıyım hergun bunun yüzünden tartışma oluyor eşimle bekle ben sana alacam diyo 10 sene olmuş almamış simdimi alçak artık evlendime pişman oldum
1,494,743 soru
24,419,132 cevap
351,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın