0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,493 puan) tarafından
Hanimlar belki onceki.postlarimdan hatirlayan vardir kaynim bizimle kaliyo demistim ya her neyse esim dediki doguma kadar cikcak aslinda yalan beni oyaliyo esimin zamaninda bi arabasi vardi enistesi dukkan acicak diye arabayi borc alip satti o parayla acti o dukkani gecen aksam enistesi dedi iste bu ay gondercem parani esimde dediki gonderdigi parayla tutcam o evi bende sesimi cikarmadim cunku biseyin olmicagini biliyorum bugun kafam atti dedim atayim ablasina mesaj bi guzel sıcayim agizlarina yapayimmi sizce belki o utanmaz kardesine o soyler cik diye bu arada esimlede 4 gun oldu küsüz elinden oyuncagi alinmis cocuklar gibi surtsun burnu yeter ben herseye tamam dedikce kabardi ama bana diyo ne cok taktin kardesime ne bu acelen diyo ya diyom sen malmisin anlamiyosun dogum olucak yakisirmi lohusa kadinin yanina bekar erkek emzirmek icin dakkada bir odayami geccem yada o lohusa halimle esofmanmi giycem o sicaklarda az beyni olsa zaten ben demeden dusunurde 

1 cevap

0 oy
tarafından
ortalık daha karışacak gibiyse bence bu kadar yüz göz olma eşin konuşsa gönül koysalar da unuturlar 
(2,493 puan) tarafından
Canim kaynimin bzde kaldigini ve ozel hayatimizin artik kalmadigini ablasi gayet iyi biliyo esime diyo kalsin sizde hem sana destek olur bebegin ihtiyaclari olcak diyo ya kardesine guvenerekmi yapti bu bebegide kalcak bizde bu cocugun hep ihtiyaclari olcak bir omur bizdemi kalcak o zaman
tarafından
o zman mesaj yerine sesli olarak söylesen daha mantıklı eşine söyleyeceğini söyle seninle kötü olacağını düşünüyorsan ve arayıp söyle derim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 422 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 478 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysekurt (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 312 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy