0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 martta dogum yaptim kanamam cok az hem de kisa sureli oldu sonrasinda sari akinti gelmeye basladi. 40 im cikinca doktora gittim dikisime bakti gayet iyi sadece iyilesmesi biraz zaman alacak o da senin cildinle alakali bi durum dedi. Ama benden ara sira kan geliyo icerden mi geliyo acaba diye bakiyorum yok dikisin oldugu yerden geliyo doktor dikisin gayet iyi dedi bu neyin nesi o zaman 1.5 ay gecti ustunden hala duzelmedi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dikiş sezeryan dikişim i 
tarafından
Hayir normal dogum
tarafından
He anladım onunla ilgili bir bilgim yok benim sezeryan dikişler kanamıştı enfeksiyon dan olmuş hastaneye git istersen tekrar baktır bence
tarafından
Bilmiyorum ki ya daha da yeni gittim 1 hafta oldu doktor gayet iyi dedi dikisinde acilma falan yok dedi
tarafından
Anladım ama kan da geliyorsa isterse 1 gün olsun git bence ne olur ne olmaz
tarafından
Tamam canm tesekkur ederim cevabin icin
-Reklam-
0 oy
(954 puan) tarafından
Kan derken ne kadar adet olmuş olabilirsiniz  ağrı sızı yoksa ama bi doktora gitmelisin yine de biz bilemeyiz
tarafından
Ben de ilk basta adet mi acaba dedim ama icerden gelmiyo dikisin oldugu yerden geliyo doktora gittogimde bi sıkıntı yok dedi ama o zaman boyle kan gelmiyodu
0 oy
tarafından
Kanin dikisten geldigine eminsen doktora git canm 
tarafından
Ki 40 gundede iyilesir normalde ama demekki senin gec iyilesiyo
tarafından
Yok eminim acaba adet mi oldm diye dusundm ama icerden gelmiyo dikisin oldugu yerden geliyo cilt yapindan dolayi gec iyilesir ama dikisin durumu gayet iyi dedi
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Canım doktora git eğer adet değilse. Normal doğumda biraz iş değişiyor. Benim de içeride kan pıhtısı kalmış. Kısım kısım gelecek korkma demişti doktorum. Belki seninki de öyledir
(8,028 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım. Emin misin peki tam olarak dikiş yerlerinden geldiğine kanın?
tarafından
Eminim canim dikisin oldugu yere pecete bastirdim kan geldi
(8,028 puan) tarafından
Eğer bir yerimiz kesildiğinde filan gelen kırmızı kan gibiyse doktora görün acil. Ama yok öyle değil diyorsan gitme.
tarafından
Normal kirmizi kan canm
(8,028 puan) tarafından
Doktora git ı zaman. Çünkü benim doktorum can kırmızı gibi gelirse o zaman hemen gel. Ama adet rengi gibi koyu gelirse o içindeki pisliği döküyor demişti
0 oy
tarafından
Doktora söyledin mi kan geldiğini 
tarafından
Yeni yeni gelmeye basladi o zaman yoktu
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Dikişler daha gitmedimi?
(3,100 puan) tarafından
Epizyotomi dikisleri Maksimum 25 günde kendiliginden erir aslında dokununca veya ayna karşısında baktigindada belli olur hissedersin o ipleri kendin baktinmi hiç anlarsın zaten veya dikiş atılan bolgede şişlik varmı?
tarafından
Evet sislik var doktora da soyledim kendi de bakti senin cildinle alakali o dedi
(3,100 puan) tarafından
Bendede şişlik vardı doktor bana ödem demişti Krem falan verdi benim vajinal bölgemdede dikiş vardi onun içinde fitil verdi enfeksiyon olmuştu biraz bence başka bı doktora gozuk bu sefer için rahat etsin
(3,100 puan) tarafından
Sadece alttanmi baktı göz ucuyla yoksa alttan ultrasonda baktımi canım cunki alttan ultrason bakmadiysa onuda yapması gerekiyor
tarafından
Ultrasonla da bakti canm dogumdan beri verdigi kremi de kullaniyorum
0 oy
(791 puan) tarafından
Bnde şubata doğum yaptım hala leke leke var anlmyom
(791 puan) tarafından
Ama norml doğum bnm
tarafından
Benimki de normal bazen hic olmuyo bazen de aynen leke leke geliyo bi de kahverengi falan degil normal kırmızı geliyo
(791 puan) tarafından
Bnmde kahverengi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (315 puan) tarafından soruldu

405,994 soru

12,169,713 cevap

36,635 kullanıcı

...