0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar iki gün önce yere düştüm sırt üstü hastaneye gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor dedi ama iki gündür belim  çok ağrıyor acildeki doktor karnıma ultrasonu koymasiyla kaldırması bir saniye bile sürmedi kalbi atıyor gidebilirsin dedi ben dedim agrım var parol icim mi iç dedi öyle bir sinirliydiki yere düştüm belim çok ağrıyor diyorum belin bundan ağrımaz önceden agriyordur dedi hayır ben düştükten sonra agrimaya başladı diyorum umrunda değil bana ilaç iç gibi birşey bile demedi ben dedim icebilirmiyim diye boyle olan varmı düşünce herhangi birşeyle karşılaşan çünkü 2 gündür uzanıyorum ve belim çok ağrıyor çok şükür kanamam yok varmı böyle bir şey yaşayan benim gibi yere düşen

7 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Bilmiyorum canm ama inşallah tez zamanda geçer geçmiş olsun boyleleride doktor olmasın valla ya insanlara m.al gibi davranıyorlar 
(15 puan) tarafından
Aynen sanki normalmiş gibi çok sinir oldum inşallah geçer canım
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından

Normal kontrole git bence bunlar da bana doktor olacak sözde sanırsın babasının hayrına bakıyor ay sonu aldığı maaşı neye borçlu aceba:getlost:

(15 puan) tarafından
Evet hiç sırada yoktu acilde bir tek ben vardım çok sinir oldum
0 oy
(516 puan) tarafından
Ben düşmüştüm ama cok siddetli değildi oyle agrimda olmadi,cok geçmiş olsin,doktora cok sinir oldum, Allah doktorunda hayirlisu ile karsilastirsin
(15 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Gobeginin ustune dusmediysen bir sorun yaratmaz gobeginin ustune bile dussen bebek 7kat icerde ve amniyon kesesi onu her turlu darbe ve sesten koruyor
(15 puan) tarafından
Yok sırt üstü kaydım yer fayansti havada hafif yağmurluydu ayağım kaydı sırt üstü düştüm ama belim çok ağrıyor acaba düşmeden kaynaklimi yoksa bebekle bir alakası varmı diye insan bir düşünüyor
(6,200 puan) tarafından
Hayir bebekle alakali degil buyuk ihtimalle belini incitmissin.Bir kac gun dinlen o kisima da sicak su torbasi,kas gevsetici falan kullanma
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Sen kadın dr git bence o daha ayrıntılı baksin 
(15 puan) tarafından
Yarın gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum allahım inşallah bebeğime birşey olmamıştır:(
(14,080 puan) tarafından
ALLAH 'ın izniyle herşey yolunda gider inşaallah biseyde olmaz gönlüne ferah tut
(15 puan) tarafından
Inşallah allah razı olsun
0 oy
tarafından
Belin incinmiş olabilir canım 
(15 puan) tarafından
Olabilir çünkü çok ağrıyor düştüğüm günden beri ya belim incinsinde bebeğime bir şey olmasın rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın varsın ben ağrı cekeyim :(
tarafından
Amin canım sağlık ocağına bi git krem falan yazar bana yazmıştı
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Ayy bende düşmüştüm 8 aylıkken ayağım kaymisti biraz kayak yapıp popomun üstüne oturup kalmıştım şükür bisey olmadı..etin ezilmiş olabilir mi acaba bekarken merdivenden düşmüştüm belim mosmor olmuştu  2 hafta agrimisti 
(15 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede kolumda morluklar var ama belimde morluk falan yok ama incinmişte olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 297 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Emineeeee (229 puan) tarafından soruldu

406,025 soru

12,171,709 cevap

36,641 kullanıcı

...