0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Orta okul mezunuyum açıktan liseye başlamayı düşünüyorum çünkü ben anneyim başarabilirim 

Ama lise bittikten üniversite nasıl oluyor nasıl meslek sahibi olunuyor istediğim bir meslek seçme hakkın oluyor mu bunları bilmiyorum umarım aranızda bilen vardır ve beni aydınlatır 

Allah hepinizden razı olsun ❤️

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim lisede bi cografya hocam vardı oda açıktan olmustu biliyomusun 

Yeter ki iste yapabilirsin hem zaten üni sınavına giriyosun ve istesigin bölümü okuyabilirsin
tarafından
Ayy inşallah Allah razı olsun canım dahada heyecanlandım
-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Üniversitede okuduğun bölüme bağlı cnm..is imkani fazla olan bi bölüm okursan is bulma olanağın da artar haliyle..
tarafından
Bütün bölümler 4 yıllık mı
(3,896 puan) tarafından
Yok 2 yilliklar da var
tarafından
Anladım cnm peki üniversiteye gitmek için sınav şart mı sınavı geçmeyşnce gidemiyor musun
(3,896 puan) tarafından
Yok canm sinav sart..devlet unuversiteleri genelde yüksek puanli oluyo..özellerde dusuk puanli yerler var ama onlar da pahali..
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Yaparsın kuzum tabi niye yapmaysn bende lise 2 de okulu birkmistm açıktan şimdi mezun oldum üni sınavına hazırlanıyorum iki de çocuğum var yeterki işte rabbim yardımcımız olsun üniversite 2 yıllık da var 4 yillikta orgun de gidebilirsin açıkdan da okuyabilirsin ben açıktan düşünüyorum kazanırsam cnki cocuklarmi bırakabilecek biiri yok 
0 oy
(975 puan) tarafından
Canm ben liseyi bitirmistim üniversite için gitmedim evlilik felan kaldı bu sene başladım ilk yılım bitti nerdeyse .2 yıllık açıköğretim çocuk gelişimi bölümü seçtim . Bakalım nasio seneye biticek. Bende çalışmayı çok istiyorum eşimden fayda yok bana .
0 oy
tarafından
YKS sınavına giriyorsun ordan tercih yaptığında açık öğretim diye tercih yapacan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 704 göst.
0 oy
6 cevap 204 göst.
0 oy
17 cevap 408 göst.
0 oy
14 cevap 459 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,525 soru