0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Oğlum 10 gün sonra 20 aylık olucak anlaşılabilir sadece baba diyor başka şeylerde söylemeye çalışıyor fakat anlaşılmıyor çok üzgünüm bu aylarda en az 20 kelime konuşan çocuklar var böyle olup sonradan konuşan oldu mu yada bı uzmana danismali miyim henüz erken mi? Ne yapmalıyım..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlumda iki hafta sonra 18 aylık olcak benimkide anne mama dede (babayı çok güzel söylüyor bitek) atta aç anane pisipisi vs aklıma başka gelmiyor bunları söylüyor oda nadir. Ama aşırı konuşuyor gün içinde fakat anlamsız yani bende bilmiyorum ya doğru düzgün bi baba diyor 
(917 puan) tarafından
Bnim oglanda aynı işte insan çok takıyor herşeyi anlıyor tepkileri güzel fkat konusmaya gelince yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm kizimda 19 aylik kelimeleri soyluyo ama tam birlesstiremiyo 
(917 puan) tarafından
Kelimeler söylemesi normal zaten şuan birleştirmesi erken ne mutlu maşallah kızıniza inşallah bizde soleriz kaç kelime net söylüyor
0 oy
(604 puan) tarafından
Benim yigenim 2. Yaşında oda belirgin kelimeler diyor ama birleştirmiyor ve sürekli eliyle işaret ederek anlatıyor doktor TV ve çizgi filmlerden uzak tutun demis
(917 puan) tarafından
Biraz izliyor işte gün içinde başka türlü zor oyalaniyor isim olmayınca kapatırım ama isim olunca da açıyorum oyalansin die tşk ederim yazdığın için
0 oy
(926 puan) tarafından
Bejim kızımda böyle anne abi babasına ba diyor alo diyor su git o kadar doktora dedim iki yaşına kadar vakti var diyor abiyi filanda yeni söylüyor bir aydır 
(917 puan) tarafından
Anladım canım tşk ederim inşallah biran evvel konuşurlar ☺️
(926 puan) tarafından
İnşallah canım tek düşüncemiz çocuklarımız işte :)
0 oy
(7,141 puan) tarafından
Benim 21 aylik oglum oda konusamiyor yaa bazi cocuklarr valla masallahh şakır sakir konusuyor bu aylarda benimki herseyi isaret ediyor niye boyle ki dunden beri bende cok taktim
(917 puan) tarafından
TV çizgi film izletmek
Birde kalabalık ortamda büyüyen çocuklar daha çabuk konuşuyor benim oğlan bnden ve babasından bska kimseyi görmüyo ki zaten gurbetteyiz kanımca bu sbepler farklo faktörler de vardr elbet ama bnde çok üzülüyorum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
3 cevap 91 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2 bebek annesii (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 249 göst.

Kategoriler

1,480,292 soru

24,222,664 cevap

338,767 kullanıcı

...