0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün çok rahtszlandm hastanelik oluyodum bide ustune kopegim hasta oldu ona cok üzüldüm ağladım bide kizm emiyo ek gida veriyorum emziriyorum vs vs uzn uzn yazıp bunaltmak istemiyorum sizleri toplam 5.gün tutabildim bebegim 6 aylik bunyem zayıf oĺdgu icn fazla dayanamadım icim burkuldu eşimde tutma hasta oluyon 3cocukla ben ne yaparım virüs var hastaneye yatsan ben erkek oldgum icn almıyorlar biliyosun dedi :(

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Üzülme, dayanamıyorsan tutmaman daha doğru olacaktır zaten. Diğer günlerde tutarsın İnşallah :) Geçmiş olsun...

tarafından
Sağol canım benim dedgin gbi baska günler tutmaya calısıcam ama insan uzuluyo yinede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım emzirirken oruç tutmak zor oluo bebek emdikçe karnın acıkır zorlama kendini seneye tutarsın ALLAHIN İZNİYLE 
tarafından
Inşallah cnm rabbim ömür verirse dedgin gbi seneye kaldım
0 oy
(327 puan) tarafından
Rabb'im yol göstermiş zaten canım emziriyorsun halin kalmıyor bu yüzden tutamaman normal ya ileride tutarsın inşaallah
tarafından
Inşallah canım yaa 5gun dayanabildm sagdece
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Tutacağın zamanlarda olur inşallah, köpeğiniz nasıl oldu peki
(3,146 puan) tarafından
Bizim de köpeğimiz, baliklarimiz var anlıyorum seni,onlara bişey olunca ne moral kalıyor ne birşey,inşallah inşallah iyi olur
tarafından
Inşallah cnm yaa eşim bna bu konuda kızıyo sen eve getrdgim hayvanlardan kopamiyon çabuk baglaniyon diyo tavuk besliyom mesela kesim olucak ben onu kesip yiyemiyom baktgim icn ama disardan alip yiym
tarafından
Eşim aradı 5gun serum takilcakmis sıvı kaybı varmış 550liraymis
(3,146 puan) tarafından
Düzelir umarim
tarafından
Inşallah cnm 5gunle 10gun 3gun arası düzelebilirde ölebilirse demiş doktor ha.yvan hastnesi olunca dha fazla ılgi oluyomuş
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Ben de öyle oldu. 3 gündür tutmuyorum enerji topladım. İki üç gün tekrar tutup iki üç gün de tutmayacağım. Öyle bir karar aldım
tarafından
Bende öyle düşünüyorum cnm ama eşim istemiyo uzuluyo halime
(8,086 puan) tarafından
Eşin istemiyor diye tutmamazlık yapma bence ama sağlığın riske giriyorsa tutma
tarafından
Sağlık sıkıntım var haliyle eşimde uzuluyo
(8,086 puan) tarafından
Benim de öyle ama dediğim gibi tutacağım aralıklı bir şekilde
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Nasip canim ALLAH tutanlara artık dayanma gücü versin seneye nasip olursa tutarsin
tarafından
Aynen cnm öyle yapicam
0 oy
(12 puan) tarafından
Üzülme kuzum bende bu sene hiç tutamadım benim de üç çocuğum var hepsi de küçük hic oturmak yatmak nedir bilmiyorum esim bana da tuturmadi hasta olursun diye artık bizde bebisler büyüyünce kaza edriz 
tarafından
Aynn öyle olck

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gonulgungor (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gonulgungor (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu