0 oy
1,795 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Arkadaşlar selam lütfen yardım edin bana.. 12 senelik evliyim..2 evladım var..eşimle görücü üslü tanışıp sonradan sevdik birbirimizi..ozamnlar işim gücüm vardı bir şirkkette çalışıyordum iyide kazanıp güzelde yaşıyordum.. evlendikten sonra 4 yıl çalıştım kendi ihtiyaçlarımı hatta evin kini karşıladım.. hamile kaldım çalışamaz oldum.. eşimin cimriliğini farkettim.. bana hiç tek kuruş vermek iatemediğini.. mesela kendileri zengin..bizim ortak gelirimiz hep onun üstüneydi ordan bile vermek istemedi..coxugumu neredeyse 2 3 takımla büyüttüm... Kuaför özel ihtiyac bunlar yok istersem söylene söylene oda en ucuzundan..misal ayakkabı yılrtıldı nereye gidiyorsun der alma.. bunları ortalamanın üzerinde bir durumumuz olduğu halde yapar... 4.5 tane ev alma şansımız varken kirada eski püskü eşlalarla oturuyoruz... diğer kötü huyu hiç konışmaz derdim olsa dinlemez sohbet etmez herşeyi en son ben duyarım.. aklı fikri parada borsada orda burda.. beni küçümser diyelim ailem geldi gerizekalı der şakayla karışık bana..içince sarhoş olursa..hemen beni şikayet eder.yok güzel yemek yapamazmışım gerizekalı ymışım şakayla karışık annemin yanında annene git vs..kendine gelince şakaydı der bunnun gibi bir sürü şey .. alıp konuşıyorum karşıma dinlemiyor.. kızıyorum bağırıyor haklı olsamda..kendime olan gğvenimi yerle bir etti..ailemin ekonomik durumuda pek yok bunun farkında yapamam sanıyor..oysaki bu evde tek lüxüm karnımı doyurması.. çocuklarım boynumu büktüren..siz olsanız ne yaparsınız gerekçemde haksız mıyım

25 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Nefret ederim cimri insandan. Cimrilği geçtimde sana hakaret etmesi kabul edilebilir bşy değil. Kendini ezdirme sakın... 
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Bence tekmeyi baş.Anlasilan asla değişip düzelmez. Boyle biri için hiç uğraşma bile.
tarafından
2019, postu
0 oy
(8 puan) tarafından
Yiyemediginiz parayı ne diye kazanmaya çalışıyor. Onun görevi sana ve cocuklarina bakmak. Tek görevinde yapamiyorsa. Tekmele gitsin. Bosanmak Allah'ın en sevmediği helaldir ama bu durumda da yapcak bisey yok. Zatn içki de içiyor yazmışsın. Hayr beklenmeyecek bir adam.
0 oy
(946 puan) tarafından
Aklima gelen ilk soru, abla sen bu adama 12 sene nasıl katlandın? ekonomik özgürlüğün var, giden yıllarına yazık. Çocuklar böyle bir ortamda büyüyeceklerine ayrı ayrı mutlu büyüsünler bence. 
0 oy
tarafından
Bence boşanma sebebi değil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 233 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,012 göst.
+1 oy
11 cevap 643 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu