Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Boşanma sebebi olabilir mi bunlar benmi abartıyorum
0
oy
1,795
göst.
22 Temmuz 2019
Aile
kategorisinde
Umut343434
(
7
puan)
tarafından
soruldu
Arkadaşlar selam lütfen yardım edin bana.. 12 senelik evliyim..2 evladım var..eşimle görücü üslü tanışıp sonradan sevdik birbirimizi..ozamnlar işim gücüm vardı bir şirkkette çalışıyordum iyide kazanıp güzelde yaşıyordum.. evlendikten sonra 4 yıl çalıştım kendi ihtiyaçlarımı hatta evin kini karşıladım.. hamile kaldım çalışamaz oldum.. eşimin cimriliğini farkettim.. bana hiç tek kuruş vermek iatemediğini.. mesela kendileri zengin..bizim ortak gelirimiz hep onun üstüneydi ordan bile vermek istemedi..coxugumu neredeyse 2 3 takımla büyüttüm... Kuaför özel ihtiyac bunlar yok istersem söylene söylene oda en ucuzundan..misal ayakkabı yılrtıldı nereye gidiyorsun der alma.. bunları ortalamanın üzerinde bir durumumuz olduğu halde yapar... 4.5 tane ev alma şansımız varken kirada eski püskü eşlalarla oturuyoruz... diğer kötü huyu hiç konışmaz derdim olsa dinlemez sohbet etmez herşeyi en son ben duyarım.. aklı fikri parada borsada orda burda.. beni küçümser diyelim ailem geldi gerizekalı der şakayla karışık bana..içince sarhoş olursa..hemen beni şikayet eder.yok güzel yemek yapamazmışım gerizekalı ymışım şakayla karışık annemin yanında annene git vs..kendine gelince şakaydı der bunnun gibi bir sürü şey .. alıp konuşıyorum karşıma dinlemiyor.. kızıyorum bağırıyor haklı olsamda..kendime olan gğvenimi yerle bir etti..ailemin ekonomik durumuda pek yok bunun farkında yapamam sanıyor..oysaki bu evde tek lüxüm karnımı doyurması.. çocuklarım boynumu büktüren..siz olsanız ne yaparsınız gerekçemde haksız mıyım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
25
Cevaplar
0
oy
24 Aralık 2019
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
cevaplandı
Nefret ederim cimri insandan. Cimrilği geçtimde sana hakaret etmesi kabul edilebilir bşy değil. Kendini ezdirme sakın...
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Şubat 2021
Ey
(
15
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence tekmeyi baş.Anlasilan asla değişip düzelmez. Boyle biri için hiç uğraşma bile.
3 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
2019, postu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2021
Bir_kullanici
(
8
puan)
tarafından
cevaplandı
Yiyemediginiz parayı ne diye kazanmaya çalışıyor. Onun görevi sana ve cocuklarina bakmak. Tek görevinde yapamiyorsa. Tekmele gitsin. Bosanmak Allah'ın en sevmediği helaldir ama bu durumda da yapcak bisey yok. Zatn içki de içiyor yazmışsın. Hayr beklenmeyecek bir adam.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2021
Mrn47
(
946
puan)
tarafından
cevaplandı
Aklima gelen ilk soru, abla sen bu adama 12 sene nasıl katlandın? ekonomik özgürlüğün var, giden yıllarına yazık. Çocuklar böyle bir ortamda büyüyeceklerine ayrı ayrı mutlu büyüsünler bence.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence boşanma sebebi değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
233
göst.
Sizce psikolojim bozulmuş olabilir mi benmi abartıyorum
7 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Sevilremzi
(
220
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
25
cevap
1,012
göst.
Eşten destek alamamak boşanma sebebi olabilir mi, abartıyor muyum?
28 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Lale030507
(
271
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
eş
+1
oy
11
cevap
643
göst.
Sizce bu durum boşanma sebebi olabilir mi
18 Eylül 2022
Aile
kategorisinde
Sudenaz
(
224
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
55
cevap
2,961
göst.
Eşim yalanını itiraf etti. Bu boşanma sebebi olabilir!
10 Ağustos 2022
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
dertleşmek
404,047
soru
12,104,078
cevap
36,422