+1 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar bulaşık var ev supurulcek yemek yapilcak etraf silincek toz alincak kıyafetler katlanıp yerleştirilecek sonra sıra kendi bakimima gelicek dustur agdadir hadi beni öyle bir gaza getirinki şu işleri bı çırpıda bitireyim. Hadi bakalım birinciliği kim alıcak yarış gibi düşünün hanımlar ? Asadaffsg:D

18 Cevaplar

+1 oy
(12,771 puan) tarafından
Kalktim öğlen tüm evin duvarını sildim ev süpürdum sildim ben yaptı isem gardsasim sende yaparsın ya Allah bismillah kazan mubarek olsun sjsj
(3,100 puan) tarafından
Abovvv bacım şunları yaptiydim bide duvar kaldı oralarda silincekte bugünlük hamile hamile bunları yapabilcemmi bakalım:D
-Reklam-
+1 oy
(379 puan) tarafından
Hecte kalkasım yok amannnn keyfim ne zaman isterse 
(3,100 puan) tarafından
Canım gaza getirin dedim beni koltuğa bağlayın demedim :D ahahhaha
(379 puan) tarafından
Kiz bu saat olmuş boşver yarın yarın :)))))
(3,100 puan) tarafından
Dünde aynı şeyi dedim biliyomusun yarın yaparım bugünde aynısını dersem ev kuflenecek:D
0 oy
tarafından
Arabayla mi kayilkla mi ucakla mi gemiyle mi
(3,100 puan) tarafından
El arabasiyla
tarafından
E bitmez  o zaman isler ;)
(3,100 puan) tarafından
Bitmez valla bacım:(
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Bu saatten sknra da insanın iş yapası gelmiyor yaa :))
(2,458 puan) tarafından
Valla şu bulantılarım geçse şöule haldır huldur temizlik yapmayı özledim :))
(3,100 puan) tarafından
İlk haftalarinmi canım bende öyleydim 3 aydan sonra toparladım şimdi gene arada oluyo bulantı kusma hiç bişey yiyemezdim ya
(2,458 puan) tarafından
Evet ya kızımda çabuk geçmişti ama bu sefer biraz uzadı. Daha 13 haftalığız gerçi ama vitaminlerim de çok düşük inşallah ilaçlarla bi de bulantım geçince ayaklanırım bende
(3,100 puan) tarafından
İnşallah canım bide hayırlısıyla dogursaydik zaman gecmiyor
(2,458 puan) tarafından
Inşallah canim sağlıkla kucağımıza alalım :)
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Kız burda çok iş var anca yarısı ni yaparsın bize laf yetiştirmeye kalkarsan çabuk git işine gücüne :D

(3,100 puan) tarafından
Totim kalkmak istemiyo bacım mutfağı bari topluyum oda yok başımı koysam ertesi sabaha kadar uyuycam
0 oy
tarafından
Amaaan yat aşaaa gitsin
(3,100 puan) tarafından
Kızlar ama neden böyle yapiyonuz şeytan gibi durtukluyonuz beni otur diye gaza getirin dedim bacım bana öyle şeyler söyleyin ki kalktımi bidaha oturamiyim:D
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bugün geçti kız boşver yarın yaparsın ben hiç sevmem bu saatten sonra iş yapmayı :D
(3,100 puan) tarafından
Kız ev kalk gidelim diyo eve biri gelse korkudan kapıyı acamiycam k.çım otur az daha buyuyum diyo ayaklarım kalk lan işini gör diyo
(1,309 puan) tarafından
Ahaha senin iş çok bacım Allah yardımcın olsun göze görüneni yap bari zaten yetişmez hepsi :)
(3,100 puan) tarafından
Şey hesabı pantolon giyiyozda bilek kısmını aliyoz ya aynı o hesap adafgshsh:D
0 oy
tarafından
Kız bu saatte bunların hepsini nasıl yetistirecen ben bi yemek yapsam çok şükür:)
(3,100 puan) tarafından
Anooo saat 3 buçuk olmuş ya valla sen yazınca baktım saate
0 oy
(578 puan) tarafından
Şuan sabah 6 buçuktan beri ayaktayım sadce bebeğimi uyutmak için oturdum o kadar yorgunum ki aç birde inanaki sana ne deyim :)
(3,100 puan) tarafından
Oyyy ya nolcak bu anaların hali şimdi topluyum benim kız tekrar dagitcak:(
(578 puan) tarafından
He valla 2 olunca daha zormuş
(3,100 puan) tarafından
Benimde 2. Yolda
0 oy
tarafından
Telefonun sarji kac
tarafından
Bak çamaşır sercem nohut yapcam bulaşıklar var pilav yapcam bunlarda beni bekliyor sana nasıl bir öneride bulunmamı istersin:)
(3,100 puan) tarafından
Kız benim öyle çok bı yemek derdimdw yokta üşeniyorum işte kocis işte bu akşam kızımla bana bı makarna çorba yapsam gene yeter
tarafından
Benimde kocis bir kız bir oğlan birde ben birde karnimdaki::))) baya çoğalmışız bu arada
(3,100 puan) tarafından
Benim bir tane şimdilik 2.de yolda :D bakalım 2.de doğunca ev ne hale gelcek:D
tarafından
Ikinciler kolay ve iyi şanslı geliyorlar
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Benim gibi burayi beklersen hiç birini yapamazsin bence :)
(3,100 puan) tarafından
Burdan çıkarsam elim tiktoga gidiyo internetim biter oraya girersemde :D
0 oy
tarafından
İki kadın tatilden evlerine dönmüş. Biri direkt evine girisip bal dök yala yapmış. Diğeri ise hiç eve bile bakmadan kendini kuaföre atıp bakım yaptırmış. Sonra akşam eşleri eve dönmüşler. Evini temizleyen kapıyı açmış, ev bal dök yala ama kendisi darmaduman. Diğeri ise evi pislik içinde ama kendisi mikemmel. Sonra evini temizleyenin eşi demiş ki, ev çok güzel ama sen çok kirlisin en iyisi yeni bir kadın alayım. Kuaföre giden bayanın eşi demiş ki, ev çok kirli ama sen çok güzelsin. Sen bu eve layık değilsin en iyisi sana yeni bir ev alayım misali.

Ahahah :D
(3,100 puan) tarafından
Bendemi öyle yapsam kii belkim kocam yeni ev alır:D kanıma girdin bak
0 oy
tarafından
İşlerimi bitirdim rahat rahat oturuyorum içim içimi yemiyor en güzeli 
(3,100 puan) tarafından
Bu sanki bana bı tık enerji verdi
tarafından
Hadi bacım bismillah de kalk rahat rahat al telefonu eline otur gelince geldim de he
(3,100 puan) tarafından
Valla doğru diyon en iyisi çocuk uyumusken ne yapsam o kâr
tarafından
Aynen öyle cnm
(3,100 puan) tarafından
Ya Allah Bismillah deyip kaldırıyorum totimi bacım valla birinciliği kaptin galiba:D
0 oy
(1,447 puan) tarafından

Telefonu bırak müzik aç bak nasil bitiyor :D

(3,100 puan) tarafından
Sevmediğim bı müzik çıktımı geri oturuyorum ben adafgshsh:D
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Zor görüjen her şey aslında kolaydır mottusuyla koyul işe
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Kalk kalk hadi bende oğlumu uyuttum bı hışımla silmeye giriscem hadi sende kalk:D
(3,100 puan) tarafından
Birazcık hafiflettim bı zor olan kıyafet katlamak yerleştirmek kaldı kız:D kolay olanda supur sıl işte oda bittimi uzatcam güzel patilerimi:D
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Gel kanki yatış yapak benimde duruyor kız çıldırdı ağlamaktan tam başladım kızım babada durmuyor hersey kaldı ortada delircem☺️
(3,100 puan) tarafından
Kiz bulasiktan kurtuldum şükür mutfagimi ışıl ışıl yaptım gaymak gibim oldu birak babası yapsın benim eşim evde olcak ona yaptirirdim:D
(4,060 puan) tarafından
Kiiz yapar da erkekle kadının bir olmuyor bende yaptım işte tertemiz oldu çok şükür

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 252 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 451 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,883 cevap

39,241 kullanıcı

Kategoriler

...