0 oy
1,743 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar biz ortak noktaya varamiyoruz. Ben esim calisirken nasil yalniz kalirim bilmiyorum, k.validemlerdr bizimle yasasin diyorum esim musade etmiyor, yani kendr evleri var ordayiz suan, kaynimda ya Rabbim evlensin ya biran once dua edin. Ama ben birlik istiyorum. Esim gece geliyor ben bebegimle korkarim ya ama kavgalarimiz bitmiyor kizlar. Sakin esim en son patladi bana, onda ***** curu burda bana disari cikalim deme dedi. Acaba k.peder, k.validem falan bisey mi diyor? Yani neden istesin ki ayrilmak.

Bende cok istiyorum ama bebegim buyusun azicik ondan sonra diyorum :( 

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artık bir anne oldun sende. Anne sorumluluğunu almalısın üstüne. Ayrıl ve esinle bi aile ol 
tarafından
InsAllahhhh
-Reklam-
0 oy
(375 puan) tarafından
Güzel kardeşim madem yalnız kalmaktan korkuyordun, bebeğe bakamamaktan korkuyordun neden evlendin? Herkes ayrı ev ister.  Ki olması gereken budur. Evlendiysen bütün sorumlulukları karı koca almak zorundadır. Hazır kocan da istiyorken ayrıl gitsin. Şimdi bebek küçük büyüsün diyorsun. Ee hadi 2.ye hamile kalırsan nolacak.   O da mi buyusun diye bekleyeceksin. Bakarsin,alisirsin kendine bunun icin sans ver. Kimsede ana karninda ogrenmiyor bebek bakmayi. Ayrica Belki kocan ailesiyle mutlu değil ayrılmak istiyor. Niye ısrar edip huzurunu kaçırıyorsun.
tarafından
Evet ya o kadar kavgamiz oluyor ki bu aralar
0 oy
tarafından
Korkma be binlerce kadin yalniz yasiyor ben 9 ay tek basima kaldim 
0 oy
tarafından
Nolursa olsun ayri ev sartt
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Kendi duzenin wn iyisi cnm bu firsati degerlendir derim ben korkacak bisey yok kendine guven benim de bebegim var vexbaska sehirdeyim aile olarak kimse yok düşün xherkes kendi evine cikmak ister xsen tam tersini yapiyorsun
0 oy
(273 puan) tarafından
Milletin karısı.ister ayrı yaşamak kocalar la kavga eder bn ayrı yaşamak istiyom diye. Sizde tam tersiymiş ama helal olsun sana kaynananlar da yaşamayı kabul ediyon 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ayrı ev en güzeli delirme:D ben iki cocugumuda tek büyüttüm birlikte değildim yakinda değildim istemem zaten bebeğe karışmak bize kariscak insan kocasıyla bile bence rahat edemez 
0 oy
tarafından
Kız millet ayrı eve çıkmak için can atıyor sen çıkmak istemiyorsun...
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Sizde işler tersine dönmüş normal de kadın ister ayrı eve çıkmayı sizde eşin istiyor:)
0 oy
(790 puan) tarafından
Yakın oturun gece gidersin gündüz evinde durursun en azından bı düzenin olur. Sen bilirsin yinede ama inan ne kadar iyi insanlar olursa olsunlar ilerde çok pişman olursun ve bunu sen seçtiğin için ağzını açmaya hakkın olmaz
0 oy
tarafından
Bence ayrilmalisin
0 oy
tarafından
Millet gider mersine sen gidiyon tersine bence eşine uy derim ilerde eltin olunca o ayrı eve çıkar sen o zaman pişman olursun anne oldun sen artık güçlü olmalısın
0 oy
tarafından
Evi ayırın kesinlikle eşin haklı sen dertsiz başına dert arıyorsun canım en iyisi uzak durmak 
0 oy
tarafından
Bebegin kac aylik canm ? 3 aylik.kizim.var bende evde tekim nie tek.kalmaktan korkuyosn azicik cesaret et balım. Hem erkek ler ailemle.otur derler eşlerine sizde tam.tersi olmis ayri eve cikmak kadar guzel bisey varmj ya 
0 oy
tarafından
Alışıyorsun canım bi süre sonra korkmazsın merak etme ama eşin neden eve geç geliyor acaba geç geldiği için ailesi sıkıştırıyor rahat rahat istediği gibi davranmak mi istiyor ki ? Eğer öyleyse çıkmamakta haklısın 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Bacim ne birligi ayir evini bebek yaparken bakmayi da dusunmussundur bakamam ne demek tabi bakacaksin kaynanan olse napcan
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Ayrı ev en huzurlu olanı sana tavsiyem eşini dinle bebeğinle kendin ilgilenmem daha iyi bazı şeylerin sorumluluğunu almak sonuçta bebeğin büyümüş artık ayrı eve de çıksanız olur elin sıkılmıştır uğraşmak istemiyordu belki
0 oy
tarafından
Neden ayrı ev daha iyi olmaz mı 
0 oy
(800 puan) tarafından
Kızım ben ayrı otmak için can atıyorum eşim istemyo fırsat elinde ayrıl bakablrsn büyümş en zoru ilk 4 ay
0 oy
tarafından
Kız sen iyi misin cağnım benim çık ayrı eve rahatı gör valla kendi evin gibisi yok çocuk büyüdü daha bakarsın bence eşini dinle 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 777 göst.
0 oy
73 cevap 1,488 göst.
27 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,634 göst.
20 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu