0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bu düz kafa yastigi ne icin kullaniliyor? Kafasi duz olan mi sivri olan mi icin mi bilmiyorum benim bebegimin kafasi sivri eger onun icinse almayi dusunuyorum. Sirt ustu yatiramiyorum hicbir sekilde yanlardan destekliyorum donmesin diye ama yine de kafasini bi sekilde ceviriyo bebegim 50 gunluk sizce duzelir mi resim de atiyorum 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki de öyleydi şimdi 3 aylık ve düzeldi
tarafından
Sirt ustu yatirdin mi peki benimki yatmiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğinin kafası gayet normal duruyo
tarafından
Gorenler sivri diyo bana gore de normal ama herkes laf edince sinir olmaya basladim
0 oy
tarafından
kafasi gayey normal daha cok kucuk zamanla duzelir 2 yasa kdr yastik onerilmezken ben gereksiz bir alet oldugubu dusunuyorum
tarafından
Ya dogum zamani cok sivriydi doktor zamanla duzelir dedi ama goren bunun kafasi niye sivri diyo sinir oluyorum
tarafından
sapka tak canim normal dogum yaptiysan cikarken zarar gormemesi icin kafa yapisi uzuyor zamanla kopluyor ben ne sivriler gordum sonra normale dondu takilma altinin olsa millet ona da bir kup bulur
tarafından
Sapka takiyorum da kayiyo canim kafasinda sac yok durmuyo ben takilmiyorum cani sagolsun duzelmese de oyle kalsa da benim icin sıkıntı degil ama bebek bakiminda bi kadin yazmis bebeginin kafasi sivriymis duzelir diye onemsememis doktor beyni gelismez otizmli olur vs baya uzun yazmis onu okuduktan snra da bi telas sardi ama daha bugun doktordan geliyoruz doktor kafasi normal diyo oyle bi durum olsa soylerdi degil mi
tarafından
aynen oyle direk kafayla ilgili degildir otizmli olmasi onun altinada baska sebeller vardir mutlaka cnm
tarafından
Bilmiyorum canim baya da uzun yazmis cocugunuzun kafasi sivriyse duzelir diye ihmal etmeyin ben biraz daha gitmesem gec kalacakmisim yazmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 68 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (97 puan) tarafından soruldu

414,064 soru

12,462,170 cevap

46,776 kullanıcı

Kategoriler

...