0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rutin kontrole cagirdi doktorumuz bi de gitmisken kalca ultrasonu cektircm normalde kanguru kullaniyorum ustunu guzelce giydiriyorm yuzu acik kaliyo etrafi izliyo ama simdi hastaneye gidicm ya yuzunu ortsem mi bilemedim lanet virusten korkuyorum siz orter misiniz yoksa ben mi cok pimpirikliyim bebegim 50 gunluk bu arada

6 Cevaplar

0 oy
(5,273 puan) tarafından
İcın rahat etsin diye ört bnce 
tarafından
Yuruyerek gitcm hastane yakin zaten yol boyu ortmesem de hastanede mi ortsem
(5,273 puan) tarafından
Hastaneye girince ört
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben burda hiç örten görmedim herkes bebeğinin yüzünü açıkta bırakıyor 
tarafından
Ben soguk havalarda bile kucaginda getiren yuzu gozu her yeri acik bebekleri gordum de kararsiz kaldim usur diye dusunmuyorum da hastalik falan kaparsa diye Allah korusun
0 oy
tarafından
İnce bir tulbentin varsa hastanenin icine girdiginde at istersen cnm icin rahat etsin ama kontrol et surekli
tarafından
Ortmesem sıkıntı olur mu acaba
tarafından
Bence olmaz cunku o daha çok küçük ama yinede icin rahat etsin diyosan keske olmasin istiyosan tulbent ört cnm
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Örtmelisin tabii ki
tarafından
Kanguruda goturcm canm yuzu bana dönük sekilde
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ortmuyorum 9aylik ortemem acar ve nefesi kesilebilir.Eger pusete koyacaksan pusetin ustunu ortebilirsin
tarafından
Yok canm kanguruda goturcm yuzu bana dönük sekilde
0 oy
tarafından
Ört canım için rahat eder 
tarafından
Kararsiz kaldim canm yuzu acikken etrafi izliyo hosuna gidiyo kapatinca agliyo ne yapsam bilemedm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 257 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
10 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu

406,057 soru

12,172,899 cevap

36,641 kullanıcı

...