Konuyu kısa tutacağım
6 ay önce eşim tanıdık bir ahbabin yanına işe girdi servis aracı ile eşimi alıyorlardı bazen de eşim servis aracı ile geliyor o güzergahdaki çalışanları alıp ise gidiyordu servis aracı minibüs gibi ama arka koltukları ful sökülmüş tü öne 3 kişi oturuyorudu bende sordum eşime baya kalabalık gidiyorlardı çünkü işte çalışan karı kız varmı varsa bu arabada o nasıl gidiyor diye oda kem kum etti var dedi bende kaç yaşında gibi dedim 30 35 vardır dedi neyse konu orda kapandı gel zaman git zaman eşimin güzergahta aldığı adamlar bir kısmı işten çıktı bir iki üç kişide o gün izinliymis eşimi iş arkasasj gece aradi malum 30 35 yaşında dediği kadınla tek gideceğini ve kadının numarasını attı eşime izinlilermis ben istemem böyle bişey hadi iş nedeni der susacaktim takı kadının wp Pp sini görene kadar kadın bizimle Yasit ti en fazla 25 bizde 23 yasidnayiz kadının ppsinde birde çocuk resmi vardı neyse eşim yarın oldu kadinj alacak ben de uyumadım siniridmen geceden tartıştık hani 30 35 vardı yaşı neden yalan söyledin diye sabah eşim kadına Msj attı geldim diye ben msjlari silmemesjni söylemiştim kadında Allah'ım bu ne samimiyet msjda diyor ayy uyanamamisim kusura bakma ben taksiyle arkadan yetişecem teşekkür ederim felan filan bir sürü gereksiz cümle akşam okuyorum msjlari burda da kafam attı iş yeri de yakın değil 1 saat yolda gidiyor eşim baya bı kavga etmiştik o gün neden bana yalans oyledinndiye sonra ben de sinirle dedim kadında bu samimiyet olduğuna göre dul galiba dedim Pp sinde çocuk sermi vardı eşim bı anda bana bağırdı ne dulu o yigeni diye anaaa savunurcasina ay nasıl deli olmuştum tartistik tartıştık neysem olay bı şekilde uzun vadede düzeldi o kadın işten çıktı felan ama ben unutamıyorum her gün servisle gidiyor birde le yalanindan sonra hep takılı kalıyor aklım