kizlar yeminle cildirmama su kadarcik kaldi. namaz kilmaya bile kizima sabredebilmek icin basladim diyebilirim. sabrimi o kadar zorluyor ki anlatamam. akliniza gelecek dogru yanlis herseyi denedim. yeter ki yesin dedim video actim bi yerden sonra agzinda tutmaya basladi videoyu biraktim iki kasik yiyor ucuncu kasigi yemiyor. kizimi ilk kez gorenler yasina girdi mi diyor kizim 19 aylik olacak bi iki gune. degerleri iyi sukur ama ocean multi ve d vit kullaniyor newvitin takviye olarak.biz ek gidaya basladigimizdan beri boyle 12 ay ya 12 ay beni delirtti. pesinden tabakla gezinsem ayni gezinmesem yine ayni. suan dis zamani ama dis zamani degilken de boyle. benim kizimin yedigi gunler sayili. Allahim diyorum nolursun sabir ver bana kizima da istah var yemin ederim her gun her an duam bu. her sofraya oturdugumuzda sirtim seriyor ya bahsettigim bebek degil sanki baska birsey. esim kaynanam gorumcem herkesin canina okuyor. yaramazlik yapsin hic onemli degil yeter ki yesin diyorum. uyumasin yesin. ya keske desem ki kizim cok yaramaz yemek derdinden hic birsey dusunemiyorum tek sikayetim bu. bi yandan sukrediyorum saglikli bi yandan boyle istahsiz o kadar uzuluyorum ki. yaslanmisim ya gecen seneki fotomu atti esim resmen cokmusum ayni insan degil sanki. istedigim kadar sukredeyim normal karsilayayim sabredeyim bi yerden sonra tukeniyorum suan oldugu gibi