0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Ateşi vardı doktora götürdük 3 gün oldu enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik verdi bugün cok kötü öksürüyor uyuyamıyor ne yapayım bir akıl verin 8 aylık bu arada antibiyotik öksürüğü keser mi 

9 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kuzum tereyağlı pekmezli öksürük şurubunu denediniz mi yada ihlamur çayı. Zeytinyağı ile masaj yapıp sicak havlu köyün aklıma başka biseu gelmiyor
(1,264 puan) tarafından
Ihlamur verdim olmadı
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
Hakiki zeytinyağı varsa içir ıhlamur içir geçmiş olsun azcik sırtına vicks de sursen rahatlar su İçir 
(1,264 puan) tarafından
Hakiki zeytin yağı var versem etki eder mi
(260 puan) tarafından
Evet eder çok hafif ilitin öyle şişedeki gibi değil ama öyle verin yani soğuğun iliği ilk cocuguma sürekli verdim memleketten getirmiştim hatta üstüne su da icirin Allah'ın izniyle bir zararını gormez ben kızımda görmedim inşallah sizde görmezsiniz rabbim şifa versin böyle  büyüyor işte yavrucaklarimiz
(1,264 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Prospan şurup al hemen canım anında etki ediyor
(1,264 puan) tarafından
Doktora yazdırmadan alabilir miyim
(13,440 puan) tarafından
Tabiki kuzum bitkisel bir şurup zaten polisleri arayın eczaneden alıp gelsinler içir hemen etkisini gösterir
(1,264 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Pekmez içir canım 1 kaşık ıhlamur ver yatarken nane limon kaynatıp bir iki kaşık verebilirsin ılık ılık. 
(1,264 puan) tarafından
Valla denedim hepsini ya
(25,224 puan) tarafından
Antibiyotik keser ama canım 4.kullanmada falan fayda etmeye başlar biraz dayan bol su içir
(1,264 puan) tarafından
İcim acıyor ya canı cıktı cocuğumun
(25,224 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım
0 oy
(27 puan) tarafından

Ben pekmez ile zeytin yağını eşit bir şekilde karıştırıp hafif ılıtıp veriyorum çok iyi geliyor 

Bebeğin küçük olduğu için bir çay kaşığından fazla verme geçer İnşAllah
(1,264 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim inşallah
(27 puan) tarafından
Rica ederim ne demek Allah şifa versin
0 oy
(723 puan) tarafından
Aldfmcffkfmcmccdmdmx
0 oy
tarafından
Zeytin yagini ılıt canm göğsüne beline masaj yap iyi geliyor yarım cay kaşığı bal a biraz karabiber at karistir yedir oda iyi geliyor canm 
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Prospan cok iyi canm ama. Devlet karsilamiyo ozel . Bn cok memnnm iki kizimdada hep onu kullandim

Gecmia olsun 
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Yastıkla yatabilir mi bilmiyorum ama kafasını biraz yükseltirsen geniz akıntısı biraz kesilir,oksurmesi de biraz geçer, geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 2,105 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 203 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

404,150 soru

12,107,510 cevap

36,424 kullanıcı

...