0 oy
464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından

Kızlar eşime iş teklifi geldi ama reddedilecek gibi değil adamlar yıllardır çalıştıkları gideceği yerde bı sorun çıkmış halletmen lazım ihtiyacımız var filan diye aradılar yani reddederse bundan sonra da işleri sıkıntıya girecek. Ben 36+1 hamileyim doğum burda olacağı için gitmicem tabi ama normal doğum görünüyor eşim doğuma yetisebilecek mi doğumdan sonra nasıl gitcem hiç bilmiyorum ya :( Doğum yapıp aynı hafta başka sehire gidebilir miyiz sizce bebeğin kontrolleri filan ne zaman yapılıyor Zonguldak nasıl bı şehir acaba. Eşim salı günü gidiyor ama ben doğuma kadar burda kalcam kafam öyle karışık ki ya uyku tutmuyor dertleşmeye geldim

9 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Herşey hayırlısına varır canım sorun olmaz yanına yardımcı alırsın anne kaynana kardeş bir iki hafta olmadı. Zonguldaka hiç gitmedim yağmurlu olduğunu biliyorum 
(507 puan) tarafından
İnşallah canim sağol bebeğin ilk kontrolleri filan ne zaman oluyor ki oralar kafamı karıştırıyor herşey tepetaklak oldu valla zaten virüs bebek filan dışarı çok çıkamam 1 yıllık işmiş ama doğuma kadar napcam bilmiyorum :(
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Eşimin işi nedeniyle bizde sürekli tayin oluyoruz birşey olmaz neden bu kadar üzülüyorsun normal doğum olursa inşallah zaten hemen toparlanirsin çok ağrın olmaz, bı odayı duzenlersin orayı en son toparlarsin bebek orada olur havalarda güzel zaten kış değil ailemde yardım eder zaten taşıma şirketleri eğer güzelse varya herşeyi çok güzel toparliyorlar yerleşirken de hemen önce bebek için bı odayı yerleştirirsin yenidoğan bebek zaten sürekli uyuyor ama mutlaka ailenden destek al yani birileri yardım etsin sana birşey olmaz ya endişe etme rahat ol ben evi tek başıma topladim Türkiye'nin bir ucunda vandaydik kızım 10 aylıktı ama yerleşmek daha zor yerleştirirken mutlaka birileri yardım etsin boşver sitres yapma her işte bir hayır vardır 
(507 puan) tarafından
Çok sağol canım aslında ben doğuma kadar olan zamanda eşim olmayacak diye üzülüyorum orda eşyalı ev vereceklermis evi kapatıp gitcem sadece bebeğin anne yanı besigini eşyalarını alcaz çok uzun bı iş değilmiş idare ederim taşınmadan ama yine de ne bileyim yenidogmus bebek hemen götürülür mü orda kontrolleri filan sorun olur mu bir anda böyle bı haber gelince kötü oldum :( Bugün çıktı iş ortaya salı günü gidecek hemen tuhaf hissettim
(195 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama geçici bir durummus birşey olmaz bebeğin kontrolleri kulak testi göz testi falan oluyor onları randevu alarak yaptırırsın birşey olmaz   sitres yapma ya rahat ol benim eşim ben hamileyken son aylarda bedelli askere gitmişti seni anlıyorum insan tuhaf oluyor eşi yanında yokken
(507 puan) tarafından
Evet valla tuhafım akşamdan beri :( Bide annem hastanede çalışıyor orda kalsam virüs riski var, kaynanam kayınbabamla kalsam hergun sinir krizi geçirtirler normal değiller, evde kalsam artık son günlerin yalnız kalınmaz diye herkes karışacak öyle arada kaldım ki keşke iş doğumdan sonra başlayacak olsaydı hiç düşünmezdim ama bu süreci düşünmek yıprattı
(195 puan) tarafından
Evet yalnız kalma durumu sıkıntı birisinin seninle kalması daha doğru olabilir yalnizda kalınabilir sürekli telefonda konuşursun  ama son günler biriyle kalırsan kendini daha iyi hissedersin bı akraba bı arkadaş kendine yakın gördüğün birine söyleyebilirsin aslında sitres yapacak insanlarla kalmamı onermem
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Çok zor olur ya hakkinizda hayirlisi olsun 

(507 puan) tarafından
Amin inşallah düşündükçe zor geliyor valla ama seçme hakkımız da yok bölge müdürü arayıp özellikle istedi yok dese bundan sonraki işleri çok sıkıntıya girecek tamam dese doğuma bişey kalmadı ben burda nerde kalcam son zamanlar zor oturup kalkıyorum hiçbir yerde rahat edemicem ki eşim doğuma yetisemicek filan bir sürü şey var ya
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Yanında kim.var kimle kalacaksın bilmiyorum ama 1 hafta içinde topuk kanı senin kont ve bebeğin işitme kont ilk muainesi oluyor cnm 1 hafta sonrası da gider sin Allah izin verirse otobüs le zor ama araba olursa gitmen kolay olur
(507 puan) tarafından
Annem çalışıyor izin alacak doğumdan sonra canım o olacak arabayla gitmem eşim doğum için gelince onunla bebeğin eşyalarını filan alıp gideriz diye düşündük ama doğuma kadar olan kısım da düşündürüyor annem hastanede çalışıyor orda kalmam risk :( Benim kaynanam kayinbabami da postumu okuyan bilir kalıyım desem hergun sinir krizi geçircem evde kalsam doğum yaklaştı yalnız kalma diyecek herkes öyle arada kaldım ki ya
0 oy
(262 puan) tarafından
Bebeğin sarılık durumlari olabiliyor. Hastaneden çıktıktan 2 gün sonra kan alınıyor sarılık yoksa sknti yok. Sağlık ocağından da kan alınıyor okdr şimdilik. Bir de 15. Gün gene var sağlık ocağı kontrolü. İşitme testi genelde.ozel hastanelerde doğar doğmaz yapiliyor. Onun için ayriyeten gitmiyosn sen de soylersn hastamedeyken yaptırırsın sarılık yoksa gitmeye gerek yok anlayacağın canım
(507 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol doğumdan 1 hafta sonra gidersek sorun olmayacak demekki
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Ailen nerde yaşıyor? Orda dogumunu yap eşinde siz biraz toparlanana kadar evi tutsun nakliye olayını halletsin. Sezeryan fln olursan bi de nasil toparlanicaksn bi haftada
(507 puan) tarafından
Ailemle aynı sehirdeyim. Eşyalı taşınmicaz canım evi kapatıp gitcez orda eşyalı ev vereceklermis ben giderken arabaya sığdığı kadar bebek esyalarini filan götürcem. Annem hastanede çalışıyor doğuma kadar virüs riskinden orda kalamicam kaynanam kayinbabam aldığın nefese kadar karışan insanlar beni doğum olana kadar napcam daha çok düşündürüyo evde kalsam son zamanların yalnız kalınmaz diyecek herkes :(
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Normalse eşin nasıl gelecek canım ben sezaryan olacaktım eşim işe gitti benim suyum geldi adam zor yetişti bence yanına birini al son haftalar sakın tek kalma derim evde eşim var yok diye takıntı yapma ben hiç düşünmedim yetişir kısmet yetişemez kısmet ebe mi sanki kocam mı kesip biçecekti yooo. Taşınmaya da hava ısınıyo şanslısın yenidoğn zaten hep uyuyo sen ev taşırken bile uyur inan farkında bile olmaz dünyanın öbür ucuna gitsen. Eli çabuk hızlı birileri varsa yardım iste ama yerleşmeye. 
(507 puan) tarafından
2 buçuk saatlik mesafe olacak belki sancı filan çekerken yetişir diyorum ama şans tabi. Eşim dogurtmayacak ama insan ilk bebeğimiz olunca insan yanında olsun istiyor :( Bu arada evi kapatıp gitcez canım orda eşyalı ev tutulacak yerleşme filan sorunu olmayacak
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Ilk hafta topuk kanı alınıyor. 

45 günlükken kalca cikigi  testi yapılıyor. Annen kayınvaliden varsa bir ay filan yada 15 gun dogum yaptigin yerde dur derim coook destekleri olur sana Iyi insanlarsatabiki.tek zorlanirsn
(507 puan) tarafından
Annemle kalcam canım 1 hafta dururuz sonra gideriz annemle gelir bizimle izinli olacak ama kayinvalidemle kalsam kesinlikle kendimi camdan atma seviyesine gelirim
0 oy
(93 puan) tarafından
Bn bartinliym Zonguldak bize 1 saat biraz karışık şehir sevebilir misn bilmiyorm pek düzeni yok genelde yüksek bölge 
(507 puan) tarafından
Genelde evde kalırız bebek küçük diye ama hastane işleri düşündürüyor beni canım düzgün hastane yokmuş galiba
(93 puan) tarafından
Hem araştırma hem devlet hastanesi var canm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 427 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraarslanx (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
1 Aralık 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

412,685 soru

12,425,235 cevap

45,441 kullanıcı

Kategoriler

...