0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bugün doktor çatı muayenesi yaptı baya tetikledi canımda acıdı demin öksürünce birşey geldi peçeteyle sildim kahverengi bir akıntı geldi sonra tekrar sildim bir tık kırmızımsı gibi oldu nişanımmı geldi ??? Sancım yok bekliyimmi biraz? 

6 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Genelde çatı muayenesinden sonra geliyor benim nişanım gelmişti 1 hafta sürmüştü sancım olmadığı için bekle dedi doktorum beklemiştim canım yine de doktoruna sor sen nolur nolmaz 
tarafından
Bende şimdi aradım önceki özel doktorumu bekle sancını bebeğin hareketlerini takip et dedi
-Reklam-
0 oy
(134,100 puan) tarafından
normal.kiz o muayeneden snr geliyo nisan bekle ben nisandan 4 gun snr falan dogurduydum ama sancin gelirse hazirlikli ol
tarafından
İlk oğlumda idrarla beraber beyaz bir parça düşmüştü bunda kahverengi oldu nişanım mi geldi yani inşallah sancım olurda normal doğururum bekliyorum zaten evde canım
0 oy
tarafından
Muayene sonrası geliyor canım.  
tarafından
İlk defa geldi canım tetikledi sanırım bekliyim bari evde sancım yok şuanda
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ay kız sen bunu diyince için bı tuhaf oldu benimd edort santim acikligim vrdi 38 haftada tetiklemisti leke gelmişti ay nasl korktuydum şuan bile ürperdim Allah bir avazda kurtarsın seni
(8,086 puan) tarafından
Keşke böyle yazmasaydın ya. Post sahibini korkutup da kötü etkileyebilirsin çünkü. Genelimiz yaşadık yani doğumu. Şimdi iyi geçen de oluyor kötü geçen de ama şuan bir ürperdim demen onu da korkutur
(2,349 puan) tarafından
Benimd eilk dogumumdu kan bu insanı her türlü kroktur
(8,086 puan) tarafından
Adet de oluyoruz ama canım. Korkmaya gere yok bence. Rabbim arkadaşın da doğumunu kolaylaştırsın
tarafından
Amin canım ben korkmadım sonuçta gelebilir biliyorum sancımı bekliycem evde
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Canım eğer ki sancın yoksa biraz daha sabret. Kontrolden sonra gelebilir. Sancıların geldiğinde de eğer özele gitmeyeceksen ya da seni zorlamayacak bir doktorun varsa o zaman hastaneye git ama eğer öyle değilse evde bekle sancılarını. Tecrübe ederek söylüyorum canım. Riskliysen tabi git ama dediğim gibi her şey normalse evde bekle
(8,086 puan) tarafından
İnşaAllah canım. Kaç haftalıksın?
tarafından
40+5 haftalığım
(8,086 puan) tarafından
Squat yap bol bol yürü. Ben hep evin içinde yürüdüm sancım çok güzel geldi canım. Hurma ye. Günde iki kere sıcak suyun altına gir. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️
tarafından
Covid olduğum için her gün buharlı banyo yapıyorum düzenli çok teşekkür ederim
(8,086 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(104 puan) tarafından
nişan olduğunu sanmıyorum çatı muayenesinden sonra oluyor genelde
tarafından
Bilmiyorum ki canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Muzeyyen14 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 351 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.

410,081 soru

12,330,037 cevap

39,197 kullanıcı

Kategoriler

...