0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kizlar ben aylardır evden çıkmıyorum pandemi diye bizim komşu eşimin de amcası olur bütün mahallayi virüs ihtimali yüksek olmasına rağmen dolaşmış Allah'tan bn evden dışarı çıkmıyorum bikac kişiye bulaştırmis olabilir o insanlar arasında bn yokum kendi geldiğinde çıkmamıştım evden dışarı zaten misafir de kabul etmiyorum doğuma 20 gün kaldı bişe olur diye iyi ki çıkmamışim birçok kişiye gitmiş virüs testi vermiş sonuç çıkmamış ama birçok kişiye gitmiş eşi de kavga etmis sen test verdin niye milletin evine gidiyon diye eşine de kızmış biz evden dışarı adımımızı atmıyoruz bn düğün bile yapamadım pandemi diye millet geziyor  geçenlerde post açmıştım evde sıkıntı dan patlıyorum diye neyle ugrasabilirim diye millet virüslü halde geziyor bnm annemgil bile gelmiyor virüs var diye ki evimiz yarım saat uzaklıkta bna bulaşır diye milletteki rahaliga bakın 

4 Cevaplar

0 oy
(16,623 puan) tarafından
Ne yapmalı bilmiyorum ama bu gibi insanlara hakkımi asla helal etmiyorum ve dilerim ki cezalarını bulurlar sorumsuz insanlar yüzünden çocuklarımız evde tıkandı biz tikandik bı yere gidemiyoruz oğlumu kreşe vermem lazım mutasyona uğrayan virüs var veremiyorum coxuklu ortama girmeli yine elim kolim bağlı hakkımiz haram olsun onlara !
(190 puan) tarafından
Aylardır kendi anne babm bile gelmiyor evime yarım saat olmasına rağmen evlerimizin arasi virüs var bişe olur diye millet test sonucu nu beklemeden geziyor dışarda Allah'tan evime kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum
tarafından
Allah bu sorumsuz insanlardan hakkımızı misliyle sorsun inşallah herkese hala şaka geliyo evinden ölü çıkmadan kimse isin ciddiyetini anlamayacak
(190 puan) tarafından
İnşallah cnm onlara gire normal bişe desen senle laf dalaşına giriyorlar komşunun kızı ne geziyon test verdiysen demiş kavga etti kizla
tarafından
Insanları hastalık değil cahillik öldürdü cahillik
(190 puan) tarafından
Çok haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynisi vasimiza geldi 1.5 yasinda yegenime kiydi öz dedesi sirf egosu yuzunden atesi var bebegimizin nolir dua edin. Ben o adami allaha havalal ettim
(190 puan) tarafından
CNm virüslü olduğunu bile bile bn kimseye Gidip gelmiyorum aylardır millet virüslü halde geziyor çıldıracam ya
tarafından
Hastaymis kpederi ablamin ben usttum diyor onlarla ayni masaya oturuyor ya yegenim hasta oldu allah kahretsin onu kiydi bebege
(190 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin diğer bulaştırani da Allah a havale et cnm
tarafından
Allaha havale ettim bu vebal boynuna binsin insallah
(190 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(539 puan) tarafından
Acilen tımarhane ye yatirin bacim normal degil ozaman o insan
(190 puan) tarafından
Çok haklısın onlara gire normal bişe desen senle laf dalaşına giriyorlar komşunun kızı ne geziyon test verdiysen demiş kavga etti kizla
0 oy
tarafından
Allah islah etsin oylelerini ya o vebali nasil aliyorlar sasiyorum
(190 puan) tarafından
Bnde şaşırıyorum bn bı hastaneye gidip geliyorum Hamileyim diye o da mecbur Kendi anne babam bile aylardır evime gelmiyor evime misafir kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum millet geziyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 269 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 497 göst.