0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
abimler ev taşıyor. Yeni tava setleri falan almış. Kendinde fazla gördüğü bir kac parçayı tavayı da getirddi annem ve bana verdi. Bir de 4lu cezve seti vardi rahmetli annesinden kalmış dediki atmaya kıyamıyorum annemindi size getireyim dedim 2 sana 2 sana.degisik geldi yani ben olsam kullanmayacaksam bile saklarım. Simdi bana verdi ben ne yapacam. Nasıl atacam ömür boyu atamam ki geldiginde görmezse falan ne yapacagimi sasirdim

5 Cevaplar

0 oy
(13,133 puan) tarafından
Annesinin hatırasını size mi verdi o o kadar değer vermiyor canım ona ben olsam gözümden sakınır ım. Gönül rahatlığıyla atabilir cevap olarak da senin için kıymetli olduğunu düşünemedim saklardın kıymeti olsa diye düşündüm derdim
(2,265 puan) tarafından
Ya oyle aslinda ama diyemem ben iste. Cok da severim o yengemi hic anlayamadım bu hareketini. Atamayacam ama sanırım:(
-Reklam-
0 oy
(17,298 puan) tarafından
Annem benim ceyizime kendi çeyizinden olan kahve bardaklarını verdi kullanmaya kıyamıyorum. Asla kimseye vermem
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle canim ya. Yani rahmetli annesi ne kahveler yapmistir onda. Inan ben bile kiyamam atmaya iste ömür boyu kalacak bende muhtemelen
0 oy
tarafından
Annesinin hatırasını nasıl birine verebilir ki
(2,265 puan) tarafından
Ben  de anlamadim kullanmayacaksa da kaldırsaydı. Ustelik 2 kızı var onlara bile kalirdi
0 oy
tarafından
Bastan kabul etmeseydin keske yada atmak istediginde atarson o kiyip verdiyse sende kiyip atarain nolcak
(2,265 puan) tarafından
Keşke soyleseydim o an sende kalsın diye ama insan sasirinca bi kal gelir ya konusamadim. Atamam ben ya. Kalsin bakalim kaldirayim 2 kizi var yengemin cok ilerde belki onlara veririm
tarafından
Allah aşkına gerdanlık mı bu torununa bırakacak kullan atmak iatediginde de dersin yenge yerim yok yiprandida geri almak ister misin diye. Yada soyle simdi bi zarar gelir madem hatira sen al geri de ben sahip cikamam yipranir kirilir kaybolur de alt tarafı kıçı kırık cezve ya :)
(2,265 puan) tarafından
Bilmem belki de ben fazla anlam yukluyorumdur benim kıçı kırık cezvenin de anlamı buyuk :)
tarafından
Kuzu tabiki sen kendininkini vermiyorsan anlami buyuktur ama bu vermis yani cok deger verse vermezdi. Atmaya kiyamamis kullanilsin demis kullanip miyadini doldurunca at yada yol yakinken geri ver sana dert olacaksa icine. Yoksa bende kıçı kırık neler sakliyorum ama kimseye vermiyorum o yuzden kıçı kırık degil :)
(2,265 puan) tarafından
Anladim canım en iyisi geri vermek sanırım :)
0 oy
tarafından
Başkasına ver yada annene ver kullnmk istemiyosan
(2,265 puan) tarafından
Kaldirmaya karar verdim su an canim 2 kiz yigenim var gunun birinde anneannenizin de derim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 627 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
11 cevap 272 göst.
0 oy
21 cevap 496 göst.

409,168 soru

12,297,482 cevap