0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

image

image

Bak ilk gittiğimde testlerim pozitifdi kana gittim 3.95 çıktı sonra tekrar idrar testi yaptım onda da çıktı 2 gün sonra kan verdim 15.3 çıktı kahve akıntım başladı kana dönüştü adet görür gibi sonra düşük dediler kan testimi görmeden kan testim 17.13 çıktı kanamam varkennde idrar testi yaptım yine pozitif çıktı ama kandaki 17.13  testin anlamsız dendi tekrar kan ver dedi anlamsız derken düşük demek düşük demek için bidaha kanına bakmak lazımmı demek istedi yoksa düşük mü anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(16,643 puan) tarafından
Yeni ve geç döllenme ise küçüktür belki cnm sen 2 günde bı yenile başta da Protestan verirler belki şuan da kan değerine çok yeni gebelik var 
(4 puan) tarafından
Ya çok üzgünüm günlerdir yazdığım yazıyı da attığım değeri de incelediyseniz çok teşekkürler evet teslerimde kanamam var hala adet görüyorum son adetmi düşük mü bilmiyorum
(16,643 puan) tarafından
Ya kanaman durur kese oluşur yoksa Kimyasal gebelik gibi cnm adet olur değerin 0 lanir
Rabbim gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Değerler çok düşük canım bilemdim
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik snkı Anlattıkların gore canım adet olursun tamamen bende de oyle oldu
tarafından
Yazıyı sonradan okudum kusura bakmayın
tarafından
Üstüne görmede olabilir
(4 puan) tarafından
Ama kanımda yükseliyor testlerde de çift çıkıyor neden
tarafından
Sanmam canim bende oyle oldum sonra dusmeye basladı nırmal adet oldum yani test ler de cifti benım de
(4 puan) tarafından
Değerlerim de yükseliyor idrarda da çift çıkıyor ama adet gibi kanamqm var ama kanamam normal çok aşırı değil kahve akıntım geliyordu sonra kana döndü

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Fmflihaayat (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
10 cevap 691 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meteberra (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,873 soru

24,624,534 cevap