kaynanam kaynatam gorumcem ucude kovid ciktilar bizde temas halindeydik cocugumu sevdiler ettiler 2 gun sonrada bende bi bas agrisi oksuruk arada atesim cikip arada soguk soguk terliyorum bizde kovid olduk benim gibi kovid geciren varmi kizlar esimde bisey yok cok sukur bende oksuruk etrafa bakindigimda bas agrisi ve ara ara sicak basiyor. bebegim icinde tedirginim 8 aylik korona olabilirmi kucagimdan inmek istemiyo bu ara disten dolayi bana oyice yapisik yani dikkat etsekte olmuyor cok gec korkuyoeum cok(
Öncelikle geçmiş olsun bende senin gibi covitim 40+6 haftalığım benim oğlumda temaslıydı ama belirtileri çıkmadı günlerce izole ettik anneme gönderdim çocuğu ilk eşimde çıktı sonra bende pazar günü karantinamız bitecek bendede öksürük var evde buhar makinem ile buhar alıyorum rahatlatıyor bebeğinde temaslı belirtileri varmı bilemiyorum ama maskesiz alma kucağına bol bol c vitamini tüket sabahları ılık limonlu su iç portakal suyu tüket beslenmene dikkat et her gün buharda yarim saat banyo yap evini her gün havalandır bu illet zor gerçekten ama olanla, ölene çare yok inşallah ağır atlatmazsın
1,493,307 soru
24,399,405 cevap
349,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın